Hva gleder du deg til i November?

Som sagt har jeg kastet meg på en bloggutfordring fra Petrus og Petrine, og Lammelåtanker. Og siden det er den nest siste dagen av Oktober passer det å svare på dette spørsmålet i dag.

november

Hva gleder jeg meg til i November?

Tja, det er så mye og mangt. Jeg gleder meg til første advent, jeg gleder meg til å møte søte medbloggere (om toget går da), mannens bursdag, farsdag. Jeg gleder meg til å finne frem julepynt, også er jeg litt usikker på om jeg skal kjøre igang Dinovember i år.

Jeg gleder meg til mange fine turer i frisk luft, i det høsten blir til vinter. Jeg gleder meg til å begynne å pakke inn julegaver og se fine filmer. Og ikke minst å tilbringe tid sammen med familien, med spill og moro.

first-advent-160890_960_720

 Dette er bare noe av det jeg gleder meg til i November. Og kanskje kommer den første snøen her? Jeg gleder meg til å komme inn etter en lang tur i bitende frost, og varme meg i sofaen med deilig kakao og kanskje pepperkaker?

Jeg gleder meg til å kjenne kulden bite seg fast i kinn og nese. Jeg gleder meg til å ta masse fine bilder.

Hva gleder du deg til i November?

Kommentarer
(Lest 140 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Hva gleder du deg til i November?

  1. Viktig å finne noe å glede seg til i november!

    Jeg gleder meg litt til Kinodagen på lørdag. Selv om jeg ikke har funnet så mye bra de tidligere årene, er det alltids noe som er verd tiden det tar.

    Og kanskje finner jeg noe interessant arrangement på Litteraturuka?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.