Blogg og Teknikk,  Samfunn

Hvem er JEG og hva vil JEG?

Jeg er stadig innom bloggen til Jeanette. Og her om dagen postet hun et innlegg om det å endre vaner for å bli den du egentlig vil være. Der fortalte hun at hun som liten drømte om å være forfatter/skribent. Og det skjønner jeg godt, så flink som hun er til å ordlegge seg.

Og dette har jeg tenkt mye på det siste året : Hvem er JEG og hva vil JEG.

Og det jeg har kommet frem til er at jeg har tatt helt feil utdannelse, det er ikke en utdannelse jeg vil tilbake til når ungene er store nok til at jeg vil ut i arbeidslivet igjen. Det er en fantastisk givende jobb, og jeg vet at jeg var god i den, men det er ikke det jeg virkelig vil, så hva vil jeg da??

Jeg ville opprinnelig bli barnepleier, og hadde jeg blitt det den gangen jeg begynte så hadde jeg nok villet tilbake til det etterhvert, men pga nye krav kunne man ikke lenger gå Omsorgsfag for så å bli  barnepleier. Dette ble det selvfølgelig slutt på når jeg var halvveis i omsorgsarbeider utdannelsen. Så jeg gikk skoleåret ferdig og begynte på barn og ungdom fordi barn og unge som ikke ha det så lett er en av mine lidenskaper. Jeg elsker å vise omsorg og ta vare på dem. Men jeg vil ikke være skoleassistent resten av livet.

Jeg elsker sårstell, og trives i en hektisk hverdag. Så noe innen sykepleien kunne også vært tingen, men ikke så lenge barna er små. Vet det høres helt forferdelig ut at jeg liker å stelle sår, men jeg får en sitrende glede av å kunne skifte bandasjer, og virkelig føle på takknemligheten fra de du hjelper. Det føles veldig naturlig for meg.

Men akkurat nå så er min store drøm at bloggen kan bli min arbeidsplass, og at bildene jeg tar kan gi glede for andre. Jeg har planer om å gå en fotoskole på nett i første omgang for å kunne lære å ta enda bedre bilder. Og det hadde vært veldig stas om jeg kunnet jobbe som fotograf og skribent. Jeg elsker å skrive og jeg elsker å ta bilder, og jeg har en liten følger på min skulder om dagen som forteller meg at dette skal jeg klare og dette kommer til å gå bra.

Jeg elsker hjemmemammarollen og det er MIN store drøm og identitet. Jeg ER hjemmemamma, og kommer til å være det i mange år fremover. Så nå håper jeg bare at den andre drømmen går i oppfyllelse, at bloggen blir min arbeidsplass 🙂

Hvem er DU? Og er du landet på rett hylle her i livet? 

Kommentarer
(Lest 80 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.