Hvilket land eller by skulle du bodd i, i et år?

Jeg velger meg både lang og by jeg.

Hvis jeg skulle velge en BY, måtte det blitt

ORKANGER OG TRONDHEIM

norway-1321844_960_720 trondheim-830910_960_720

Jeg er født i Trondheim, og jeg elsker dialekten. Og jeg skulle gjerne snakket trøndersk til vanlig. Det er noe med den dialekten som er beroligende. Og den minner meg om min vakre Bessa.

Hvis jeg skal velge et land må det bli

Frankrike

eiffel-tower-1156146_960_720 two-types-of-wine-1761613_960_720

Jeg har alltid hatt en dragning mot frankrike og det franske. Jeg gikk ut med topp karakter i skriftlig og muntlig fransk på ungdomsskolen. Jeg leste, pugget og memorerte. Men jeg husker dessverre forsvinnende lite i dag. Litt artig at “min” jordmor under svangerskapene også er delvis fransk, og har et nydelig navn 😉

Fra lenge før jeg begynte med fransk fikk jeg moren til lillesøsteren min til å lære med enkelte ting på fransk. Jeg har alltid hatt godt språkøre, og det å lære mer språk hadde jeg syntes hadde vært gøy.

Hvor ville du bodd i 1 år om du kunne velge fritt?

Kommentarer
(Lest 65 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Hvilket land eller by skulle du bodd i, i et år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.