Diverse,  Samfunn

Hvor er servicen hen?

Her om dagen skulle jeg ta buss for første gang på evigheter, og jeg hadde med meg minstemor i vognen. Jeg var litt sent ute, så jeg måtte løpe til bussen. Bussen kom inn på busslommen i det jeg kom, og åpnet dørene for meg. Men det som irriterte meg litt var at jeg selv måtte løfte vognen inn på bussen, det var ingen som hjelp meg på.

Dette gjentok seg når jeg kom til stoppestedet hvor jeg skulle av, jeg måtte igjen løfte vognen av bussen alene.

Når jeg skulle hjem, var det en snill ungdom som tok i for å få vognen inn i bussen, men når jeg skulle av måtte jeg løfte vognen av bussen for en egen maskin. Det skal sies at et dypvogn med baby  og varer veier en del.

Jeg husker fra størsten var baby at sjåføren kom å hjalp til med å få vognen inn og ut av bussen. Noe jeg faktisk ser på som en selvfølge da det er et serviceyrke. Og så lenge det ikke er ramper på buss stoppene til å trille av og på med så bør de hjelpe til.

De nye bussene har en senke funksjon, men det er ikke alltid det er lav nok høyde til å “humpe” vognen ned. Og da bør de kunne gå de få meterne inne i bussen for å hjelpe til.

hva mener du? Burde busssjåfører, konduktører o.l hjelpe til med barnevognen på tog og buss?

Kommentarer
(Lest 68 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • Linn

    Jeg mener faktisk at det ikke er buss sjåførens ansvar,men veldig hyggelig om de vil hjelpe.
    Jeg tar mye buss med vogna,og aldri noe problem med å ta vogna av og på 🙂

  • Elisabeth, Innerst i veien

    Man burde få hjelp av medpassasjerer. Om ikke noen tilbyr seg, bør sjåføren trå til. Heldigvis er det ikke trapper i bussene sånn som det var før, det forenkler det jo noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.