Hvordan beskytte barnevognen på flytur?

// Annonse//

Vi skriver Mars og mange har begynt å tenke på påskeferie og sommerferie. Og med tanke på den gode sommeren vi hadde i fjor, så er det vel lite sannsynlig at vi få en like god sommer i år så mange setter seg på flyet med nesen til syden. Man sitter der og slapper av noen timer før man kommer til landingen og henting av bagasje, og vips er ferien amputert fordi barnevognen eller rullestolen har fått seg en real smell!!

Forsikringen kan du vinke farvel til for den gjelder kun om vognen eller rullestolen er forsvarlig pakket.

Jeg vet at på barneutstyrsgrupper på facebook florerer det av forespørsler etter om noen har en PramPack å låne bort.

En PramPack er stor og tar plass å lagre hjemme, og hvor ofte bruker man den egentlig?

Jeg fikk en hyggelig mail fra Airshells.com som lurte på om jeg ville skrive litt om deres produkter, og når det er dette det gjelder, som kan lette reisen for småbarnsforeldre, ja da er jeg ikke sen å be.

Så hvem er Airshells og hva er dette for et produkt?

Airshells har hovedkontor i København og ble startet 2005 med visjonen om å skape en solid og holdbar veske som gir effektiv og billig beskyttelse av barnevogner under flytransport.

Airshells innledet derfor ett tett samarbeide med flere av verdens førende spesialister innenfor utvikling av beskyttelsesvesker til forskjellige transportformål som ledet til en rekke forskjellige prototyper i den påfølgende perioden.

Etter hundrevis av tester ble de nåværende veskene ferdigutviklet og satt i produksjon og har siden det bevist deres unike tåleevne og evne til å gi en effektiv beskyttelse av innholdet, kombinert med å være en relativt lett og grei håndterlig transportveske.

Virksomheten har oppnådd massiv vekst de siste årene og er nå tilstede på flere enn 28 flyplasser i Skandinavia og Storbritania.

 Airshells er derfor idag verdens største og førende utleier av beskyttelsesvesker til flytransport og visjonen er å fortsette denne vekst ved kontinuerlig produktutvikling og dermed hjelpe våre kunder til å få en så god reiseopplevelse som mulig.

 Airshells-Logo-400px

Hos Airshells.com kan du leie beskyttelsesveske til barnevogn, trille, rullestol, bilstol, ski, tvillingvogn, golfutstyr, rullator og sykkel.

Autosto 2 Barnevogn 2 Barnevogn lukket Kørestol 2 Kørestol lukket 2

Prisene finnes ikke avskrekkende heller, for veske til barnevogn i en uke inkl vask koster det 204 kr fra Gardermoen. Da sparer du mye penger på å slippe å kjøpe PramPack, og ikke minst frustrasjon på hvor du skal gjøre av den digre bagen.

Airshells finner du på følgende norske flyplasser:

Gardermoen

Sandefjord lufthavn Torp

Alta

Bergen

Kirkenes

Stavanger

Følg dem gjerne på facebook

Og siden du leser min blogg, så får du hele 10% på den første uken du leier Airshells ved å bruke koden: FruJacobsen når du legger inn din bestilling.

Kjenner du flere som stadig er ute å reiser? Del gjerne koden med dem, der er det samme hvilket land de reiser fra.

Kommentarer
(Lest 211 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Hvordan beskytte barnevognen på flytur?

  1. Jeg og flere andre har fått samme mail, men uten å ha testen den selv vil jeg ikke skrive anbefalning, men ett godt tips, det er det:)

  2. Åh, dumt de ikke har fra Ålesund for jeg kunne gjerne tenkt meg å prøvd de!
    Føler jeg reiser en del med barnevogn og prampack men blir ikke fortrolig med alle reimene som skal strammes og åpnes mens den pakkes. Både når vognen skal i bagen og når den skal rulles sammen. Ser sikkert ikke pent ut når jeg må pakke vognen opp eller ned på flyplassen samtidig som jeg skal passe to barn.

    Nå sitter jeg faktisk å lurer på hvordan jeg skal få pakket bilstolen for flyreise til helgen. Det frister egentlig å bare kjøpe ny når vi kommer frem 🙂

    Du får sende tips (eller rop om hjelp) fra Ålesund 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.