Hvordan hindre barna å kjøpe ting på apps til iPhone

I dag satt jeg og surret på instillingene til iPhonen, og fant ut at jeg kan skru av muligheten til å kjøpe ting via apper jeg har lastet ned f.eks ekstra mynter, og andre ting til spill man har lastet ned. Det er desverre mange som har opplevd dyre telefonregninger fordi ungene har trodd de laster ned noe gratis via spillet, men egentlig belastes man. 
Det første du gjør er å gå inn på instillinger og generelt, der trykker du på Restriksjoner PÅ. (Den står AV om du ikke har vært inne der før).
Når du setter den på får du beskjed om å trykke en kode som du må huske på 4 siffer. Slik at du kommer inn på de ulike Restriksjonsinstillingene.

Når du har kommet inn så kan du skru av og på funksjoner, for å hindre kjøp i spill setter du Kjøp i program på 0. Det er også masse annet du kan stille på der inne for å hindre at telefonregningen blir høy. 
Har barna  dine en iPhone, kan du gjøre disse innstillingene på dems telefon også 🙂 
Har du satt på restriksjoner? 

Kommentarer
(Lest 59 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Hvordan hindre barna å kjøpe ting på apps til iPhone

  1. Kan jeg spørre deg om en sak? Du virker som du har litt peil nemlig.. Jeg har to venner med MAC. Når de skal kommentere på bloggen min så forvinner kommentaren når de trykker på publiserknappen. Er det min blogg som blokkerer Mac folk, eller er det noe på Mac som ikke takler bloggen tror du?

    1. Til Livet i Casa Didriken: jeg har kommentert flere ganger på bloggen din fra MAC, og det har fungert fint 🙂
      Ellers; takk for påminning om å sette på restriksjoner. Las i forrige uke fort om dette i en avis, og tenkte at det måtte til, men først nå når jeg las det her hos deg ble det til at jeg fikk gjort det. Så takk for nyttig påminning!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.