Blogg og Teknikk

Hvordan hindre barna å kjøpe ting på apps til iPhone

I dag satt jeg og surret på instillingene til iPhonen, og fant ut at jeg kan skru av muligheten til å kjøpe ting via apper jeg har lastet ned f.eks ekstra mynter, og andre ting til spill man har lastet ned. Det er desverre mange som har opplevd dyre telefonregninger fordi ungene har trodd de laster ned noe gratis via spillet, men egentlig belastes man. 
Det første du gjør er å gå inn på instillinger og generelt, der trykker du på Restriksjoner PÅ. (Den står AV om du ikke har vært inne der før).
Når du setter den på får du beskjed om å trykke en kode som du må huske på 4 siffer. Slik at du kommer inn på de ulike Restriksjonsinstillingene.

Når du har kommet inn så kan du skru av og på funksjoner, for å hindre kjøp i spill setter du Kjøp i program på 0. Det er også masse annet du kan stille på der inne for å hindre at telefonregningen blir høy. 
Har barna  dine en iPhone, kan du gjøre disse innstillingene på dems telefon også 🙂 
Har du satt på restriksjoner? 

Kommentarer
(Lest 64 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.