I et dusjhåndtak fra BAUHAUS….

…finnes det en egen fantasi verden, det er direkte kontakt mellom vår verden og Vennebyen. En stykk lykkelig storebror kunne fortelle mamma at alle hans favoritter fra serien skulle komme på besøk til jul. Så han var meget lykkelig i “telefonen” i går mens vi var en snarvisitt innom VVS avdelingen på BAUHAUS.

Jeg spurte han før han fikk fortalt meg hele historien om det var Norsk Tipping som ringte å sa vi hadde vunnet første premiepotten, men da fikk jeg et rart blikk og med en forklaring på at han snakket med Vennebyen.  Haha, fantasien er i alle fall i orden 🙂

storebror1

bildet er hentet fra min instagram (@frujacobsenno)

Det er så fantastisk å være mamma når ungene oppdager verden og inkluderer litt av sine egne drømmer og fantasier mens de utforsker vår virkelig verden for at de skal føle seg helt trygge.

Å se 5 åringen leke ute med kamerater alene i hagen, 3 åringen vimse mellom hyllene i butikken med egen vogn fordi hun skal være voksen og babyen på 8 mnd gjøre sine første ting da blir mammahjertet oppsvulmet og så stolt at det nesten hopper ut.

Å sitte om kvelden å gå gjennom bildene på telefonen når ungene har lagt seg og se at de har tatt bilder av “sin versjon” av hverdagen mens de har tyvlånt mammas iPhone er så koselig og utrolig viktig å ta vare på 🙂

Å være mamma er fantastisk 🙂

Hender det at barna deres drar fantasiverden og virkelig verden sammen? Tar de noen gang bilder av sin versjon av dagene?

Kommentarer
(Lest 74 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “I et dusjhåndtak fra BAUHAUS….

  1. Ha ha. Fantastisk. Her er det også mange rare “telefonsamtaler” gjennom dagen. Men de sier som regel bare hei og hallo.

    Men nå kom jeg faktisk på at rett etter mammaen min døde, lekepratet treåringen i telefonen. Da han “la på” spurte jeg hvem han hadde snakket med.
    Det var mormor, sa han. Hun lurte på om det var greit at hun passet på meg litt.
    Wow! Gjett om jeg fikk gåsehud da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.