I vesken til en trebarnsmor

Jeg har hørt at innholdet i en dames veske definerer hvem hun er, og at du kan finne ut hvordan type person hun er ut ifra hva som finnes i vesken, så da er jeg litt usikker på hva ekspertene hadde sagt om meg når jeg ryddet i vesken her om dagen.

vesken

Bleier, våtservietter, håndsprit, sokker, kopp fra et koppestell, russekort, godis, tyggis. smokk, papir fra fruktstang, noen som ser sjokoladen som gjemmer seg på bildet? 

Jeg leste hos en av de bloggerene jeg leser mest at hun ikke stolte på en dame som ikke hadde sjokolade i vesken, vel hun skal stole på meg 😉

2015-06-17 19.44.57

Solbriller og filofax er utrolig viktig. Men mann, tre barn og meg selv er det godt med et sted å skrive opp avtaler slik at det ikke blir dobbelbooking 🙂 

2015-06-17 19.48.39

En jakke, kvitteringer, barbiesko, teaterprogram

Ja, her er det noe for alle, og vesken haddde tydeligvis god av å få seg en ryddings 😉 Jeg fikk heldigvis mange tilbakemeldinger på at det var flere som hadde det ca slik i vesken sin 🙂

Vis meg gjerne hva som finnes i din veske på instagram, tagg meg @frujacobsenno og bruk #iminveske alltid gøy å se om det er noe mer man bør stappe opp i en allerede full veske? Er du med?

Kommentarer
(Lest 216 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “I vesken til en trebarnsmor

  1. Haha, så morsomt. Jeg har ikke sjokolade eller snop i vesken akkurat nå, men det er kun fordi jeg spiste opp Loveheartsene jeg hadde der for et par timer siden. Min veske er for øvrig ganske tom om dagen, jeg holder på å lade over til stelleveske 😀

  2. Ja det samler seg mye rart i disse mammaveskene:) Jeg har gått til anskaffelse av en mindre veske, der plassen er begrenset. Mindre veske, mindre stæsj:)

  3. Veel, sjokolade i veska er jo ikke å forakte, kjenner meg igjen. Blir mest sjokobarene fra Atkins på meg, men dem spiser jeg til gjengjeld mange av 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.