DIY, Interiør, Mammatips

#Ikeahack på en Fredagskveld. Før og etter.

Skal jeg vise deg en superenkel #ikeahack, som du gjør på under en halvtime? Og som endrer uttrykket på møbelet totalt?

For noen uker siden kjøpte vi oss ny sofa, og jeg endret border o.l. for å få ting til å passe mer inn. I hovedsak har vi mørkebrune tredetaljer på møblene. Men Ikea er ikke helt der. Jeg satt å googlet litt, og fant en del møbler som var hvite. Men de hadde mørkebrun overflate. Og de var sååå utrolig lekre. Men det sier seg selv at men fire relativt små barn er det tullete å bruke 5000 kroner på stuebord. Så da måtte jeg vri hodet og tenke litt.

Og jeg kom frem til at jeg ville prøve sånn kontaktplast med ulike mønstre. Jeg vet at en del har brukt sånne på kjøkkenbenker og glassbord med god erfaring. Valget falt på Mahogany farge da det er den som passer best til resten av møblene våre.

Om du søker på #ikeahack på instagram så får du masse inspirasjon til ting du kan gjøre med ikeamøbler for at de skal få en litt mer personlig touch.

Så mens jeg la minstemann på Fredag hørte jeg mannen romstere i stuen, og når jeg kom ut var både sofabord og tvbenken foliert og så ut som helt andre møbler. Og stuen ble mer vår enn tatt ut av en Ikea katalog.

#ikeahack

Se så stilig det ble! Jeg DIGGER det. Da passet det rett inn i stuen. Så jeg vurderer å kjøpe meg en hvit sjenk å gjøre det samme på den. Jeg liker hvitt, men føler det fort blir veldig sterilt. Så med denne toppingen ble det fantastisk. Jeg har fått dilla på grått og hvitt. Og til våren og sommeren kommer det innspill av rosa.

Men dette var iallefall en super enkel #ikeahack og du får bordet akkurat slik at det passer din personlige stil. Den finnes i steintrykk, marmor, metall, sølv, gull, speil, sort, lyst og mørkt tre + +.

Har du gjort et #ikeahack? Legg igjen link under her eller legg gjerne igjen et bilde under dette innlegget på facebooksiden min?

Kommentarer
(Lest 271 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “#Ikeahack på en Fredagskveld. Før og etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.