Familieliv,  Hverdagen

I’m a cool mum

meandi4

I dag har vært litt av en dag med alle tre barna hjemme, et hus som stod på hodet  og baby (jada, jada hun er snart 1,5 år men er mammas baby) er fortsatt syk + at hun får tenner noe som vil si at det blir virkelig null tid til å slappe av og få 5 minutter for seg selv.

Etter å ha vasket og ryddet vaskerommet, vasket x antall vask, kranglet litt med tørketrommelen, helgevasket halve huset, bysset og bært litt på baby i mellom der, laget middag, lekt med de store, lagt på plass klær, ryddet vårt soverom og fått unger i seng så er mor nå rimelig sliten. For ja, selv om det er mest kos, er det ganske slitsomt også å ha tre tette barn hvorav en kun skal kle på seg selv i barnehagen mens mamma skal gjøre det hjemme, en er i 4 års trassen og hypersensitiv( det kommer mer om det i senere innlegg, men anbefaler deg å lese denne bloggen i mellomtiden) og babyen er syk så nattesøvn blir det dårlig med etter endelig å ha vært inne i en god periode.

Så i kveld vil jeg dele disse videoene med dere, den har rett og slett tatt oss mødre på kornet 🙂

Hva synes du om videoene? Kjente du deg igjen? Hva gjør du når du føler deg så sliten at du står på utsiden av deg selv?

Kommentarer
(Lest 57 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.