Inspira 18.12 – SkipHop

//Premien er sponset av Amvina.se//

I dag tenner vi det fjerde lyset. Det betyr at det ikke er noen søndager igjen før julaften er over oss. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid. Det er veldig koselig, og det er mye god mat. Men når pakkene er pakket opp og ungene lagt så blir jeg litt tom. For da er det liksom ikke mer! Det vi har vasket, ryddet og stresset for er over på bare noen få timer. Og jeg kunne lett pakket vekk julen dagen etterpå 😛

Men vi skal ikke dvele ved det. Jeg skal få lov til å dele ut en gave til dere i dag, sammen med flere flotte bloggere. For i dag er det søndag og det betyr at Inspira bloggnettverk har et gavedryss. Du finner flere nydelige premier hos: Louises lille verden, Petrus og Petrine, According to Nienna og Mitt Storkebarn. 

Min premie er fra SkipHop, et merke som de som har fulgt meg en stund vet at jeg digger. Jeg har hatt mye skiphop, og det er fantastisk kvalitet. Bak dagens luke finner du:

Silver Lining Babygym.

Denne babygymmen følger interiørtrendens farger, men har innslag av neon for å stimulere barnets syn.

Utviklende aktiviteter

Sauen spiller “You Are My Sunshine”

Stjernen inneholder LED lampe

Stor lekematte med flere ulike overflater som stimulerer barnets følelser.

Inkluderer måneformet pute som støtter babyen som ligger på magen

Fri fra BPA, PVC og ftalater

Str 91x91x48 cm

Og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne er å legge igjen en kommentar. Del gjerne videre med andre også som kunne trenge en babygym.

Kommentarer
(Lest 118 ganger, 1 Lest i dag)

15 thoughts on “Inspira 18.12 – SkipHop

  1. Denne hadde bare vært utrolig super å vinne til tvillingguttene mine i magen altså. Den er utrolig lekker! De to babygymmene jeg har er arvet og temmelig slitt og dessuten ganske upraktiske. Så denne hadde vært super å ha i stua. (Kan heller bruke de andre som “babybase” i andre rom så slipper jeg å bære med babygym også. Tror jeg får nok å bære på nemlig)

  2. Hadde vært en veldig fin gave til den lille som skal komme til verden over nyttår.
    Så prøver lykken 🙂
    GOD JUL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.