Inspiras julekalender

Inspira 23.12 – Barfota

Tenk at det bare er 1 dag til julaften i dag!! Har du alt på stell? Her skal riskremen lages, hus ryddes, skjorter strykes og julefilmer sees. Grevinnen og Hovmesteren er et must i dag, ellers blir det ikke jul.

Men over til dagens luke i Inspira bloggnettverks julekalender.

I dag er det lille julaften og da skal vi ha gavedryss igjen. Altså flere bloggere som har flotte premier. Så besøk gjerne: Anita og Louise også.

**********

Dagens luke her hos meg er det Barfota som står for.

Jeg ELSKER alle mine smykker og skjerf fra Barfota, de er røffe og elegante på samme tid. Jeg er sånn litt over middels glad i å pynte meg med øredobber og kjeder, og har vel snart noe for en hver anledning, men jeg får aldri nok 😉

Barfota er super kvalitet, og de har noe for en hver stil. Om du liker å være elegant eller mer røff og tøff. Og man kan kombinere stiler her og se like smashing ut.

Barfota

Siden det er lille julaften trekker jeg to vinnere av overaskelse-pakker fra Barfota. Her snakker vi både skjerf og smykker. Så heng deg på. Og trenger du de ikke selv er det fantastiske gaver til venner og familie.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her.

I morgen har ALLE inspira bloggerne premier til dere. 

følg med ALLE bloggerne for å få med deg de flotte premiene, jeg kan avsløre at det er både bilstol, gps-klokke for barn, treningsutstyr, Fotokurs, gavekort, bøker, vognpose, og masse mer. 

Kommentarer
(Lest 239 ganger, 1 Lest i dag)

33 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.