Inspira 24.12 – GPS for barn og Abilica

Tenk i dag er dagen her!! Ungene har gledet villt hele uken. Dagen skal tilbringes i sofaen med snop, julefilmer, god mat og familietid. Vi skal kjenne på de gode følelsene og julemagien. Det ser ikke ut som vi får noen julesnø i år, men men… Kose oss skal vi gjøre uansett.

*****

I dagens Inspira luke har ALLE bloggerne finfine premier, så du burde ta deg en runde for å få med deg alle. Da snakker vi store vinnermuligheter altså. Absolutt hjemme,  FruBevers Hverdag, Avdeling Holt, Klin-kokos, Livet i CasaDidriksen, Louises lille verden, Mitt Storkebarn, Petrus & Petrine, According to Nienna.

Hos meg i dag finner du en premie for barn og en for voksne. Vi begynner med den for barn.

Det er en GPS klokke fra GPS for barn.

Denne klokken kan du vinne, og mine barn er storfornøyd med den. Du kan velge mellom rosa, blå eller sort slik Storebror har på seg her.

Det er fantastisk å kunne klikke på dem en slik klokke også har du mulighet til å kommunisere med dem hele tiden når det er behov for det, men du trenger ikke gå til innkjøp av telefoner med apper, kamera og som gjør at man blir stillesittene og som unger i den alderen strengttalt ikke trenger enda.

Du kan lese min omtale her.

Gaven for de voksne er et treningssett fra Abilica med treningsstrikk, hoppetau, massasjerulle og yogamatte.

For å være med i trekningen må du legge igjen en kommentar under her med hva du vil vinne, og hvilken farge du vil ha på GPS klokken om det er den du vil vinne. 

Og i julegave fra dere ønsker jeg meg flere følgere på instagram, facebooksiden og på snapchat (frujacobsenno) så om du ikke allerede følger meg blir jeg kjempe glad om du vil følge med. Der kan du også få noen innblikk i vår hverdag. 

 Ønsker alle dere en super jul og et fantastisk nyttår <3

Kommentarer
(Lest 257 ganger, 1 Lest i dag)

41 thoughts on “Inspira 24.12 – GPS for barn og Abilica

 1. Ønsker dere en Super fin Julefeiring 🙂

  Jeg ønsker å vinne Gps Klokken for barn å da gjerne i Rosa .
  Har nemlig ett barnebarn som finner det for godt å strikke av i tid og utide
  så en slik klokke hadde vært supert til henne.
  Så krysser fingrene 🙂
  Å Ønsker dere enda engang en riktig GOD JUL 🙂

  Stor julehilsen fra meg <3

 2. God jul??? ha en kjempe flott feiring idag?

  Jeg ønsker å vinne treningssettet, kanskje det bidrar til et mer aktivt 2017? Krysser fingrene ?

 3. Takk for en fin blogg med mye inspirerende lesing i hverdagen!
  God jul og så gleder jeg meg til å følge deg i 2017!
  Ønsker å vinne en GPS klokke i svart farge.

  1. Gratulerer som vinner av GPS klokken. Send meg pm eller mail med navn, epost adresse, adresse og tlf nr så får du snart pakke i posten. Ha en fortsatt god romjul og en fantastisk nytt år.

 4. Jeg har mest lyst på treningssett.

  Er veldig skeptisk til GPS-klokker, så kjøper det ikke selv. Hvis jeg vinner en svart derimot…

  God jul til deg og dine!

 5. Jeg ville gjerne vunnet det treningssettet og gitt det til min kone, fordi jeg vet hun ønsker seg mer treningsutstyr da hun trener hjemme istedet for treningssenter!

 6. Kunne virkelig trengt et treningssett da jeg trener mye hjemme, og har vel egentlig bare et par vektere, i tillegg til at jeg løper veldig mye 🙂

 7. Så fantastiske premier på julaften! Jeg hadde blitt superglad for begge, men ønsker meg først å fremst treningsettet til meg selv for en mer aktiv hverdag i 2017! God jul til deg og dine! ??

 8. Jeg kan absolutt trenge å være mer aktiv og trene litt styrke. Så kunne godt tenke meg treningssettet siden jeg aldri kommer meg avgårde på noe treningssenter.
  God jul ❤

 9. Ahh… egentlig har jeg mest lyst på sånn klokke. Men siden det er lenge til mine barn trenger en slik, får jeg heller være fornuftig og ønske meg en treningspakke. Jeg har lovet meg selv å bli flink til å bevege meg mer og komme i form igjen etter fødsel neste barselperm til sommeren. Jeg MÅ bare det for å orke mer som alenemamma til tre små.

 10. Samuel vill väldigt gärna vinna en blå klocka.
  Mamman blir glad för träningssakerna så vi vill gärna vara med på båda utlottningarna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.