Blogg og Teknikk

iPad mini

1004805_10201085504514059_29819070_nJeg har jo glemt å vise dere bursdagsgaven min fra mann og barn. Endelig er jeg stolt eier av en iPad mini. Jeg har hele tiden vært bestemt på at jeg må ha en ipad 2 og da med 3G funksjon fordi jeg kun bruker internett fra mobilen.

Men mannen i butikken var utrolig behjelpelig og lærte meg en del på samme tid. Slike folk burde jobbe i alle elektronikk butikker. Serviceinstillt og en som virkelig tok seg tid til å forklare og var dønn ærlig. Slike finnes det ikke mange av.

Han sa at han heller ville gått for en ipad mini til mitt bruk og heller brukt delt internett på iphonen istede for å bruke 1000 kroner på noe man ikke trenger. Jeg visste ikke at det gikk an engang.

Jeg sa også at jeg synes at iPhonen ble så varm, så viste han meg hvordan jeg ser hvor mange programmer som kjører i bakgrunnen og da var det ikke rart at den var varm, for dette var en funksjon jeg ikke visste om. Det var vel ca 15 programmer som kjørte samtidig. Og i tilfelle det er flere som meg som ikke har peil,så skal jeg lage et steg for steg innlegg for å vise dere.

Så nå er jeg en stolt eier av iPad mini, og iPhone 5. Litt bitt av Applebasillen kanskje?

Hvilket nettbrett har du? Hva burde jeg kjøpe av utstyr og ting til ipaden? Hvor bør jeg kjøpe det? 

Kommentarer
(Lest 60 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

  • Viktoria

    Jeg har et Samsung-brett jeg er veldig fornøyd med, jeg er ikke så hekta på Apple-dingsene. Liker ikke systemet, helt enkelt. Vurderer også å nedskalere til et mindre, så jeg gleder meg til å høre hvordan et mini-brett vil fungere.

    Men er det ikke bedre å bruke Wi-Fi? Kjedelig å bruke mobilnett, både treigere og dyrere. Hos oss går alt på Wi-Fi, og så har vi jo mobildata på abonnementene våre til utebruk. Vi bruker for eksempel mye Wimp og nettradio, og da er det jo gull med WiFi.

    God kveld :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.