Oppskrifter

Iskaffe er det beste jeg vet – oppskrift

Jeg har seriøst fått helt dilla på iskaffe. Jeg MÅ ha det hver dag. Jeg kan ikke fordra vanlig kaffe. Da må det være latte mocca, så ikke noe sunnere om jeg skal drikke den varm heller.  Det hele begynte med iskaffe fra Neskaffe, sånn i pulverform. I sommer gikk det i McDonalds sin og en inne på Hvaltorvet i Sandefjord. Det finnes  jo ikke sunt da, men jeg har ikke krem på for det synes ikke smaker godt. Også prøver jeg å holde meg til kun 1 pr dag.

Men altså, heller en sånn enn sjokolade om sommeren altså.

I fjor så laget Martine Elida en iskaffe på snapchat, og jeg sa den gang at jeg skulle få laget den. Men siden jeg ammet mye så droppet jeg det. Men nå driver jeg å kutter ut ammingen, og da fant jeg ut at jeg skule prøve. Og DET var iskaffen sin det.

Men jeg deler selvfølgelig oppskriften på iskaffe med der dere.

Stort glass iskaffe:

5 ss vaniljeis

0,5 – 1 dl dl sterk kaffe (jeg bruker pulverkaffe)

1 ss oboy, sjokoladesaus, karamellsaus eller annen smak du liker

1 dl ekstra lett melk (evt bruk sjokomelk fra tine og dropp sjokoladesaus).

Masse isbiter (ta det du synes er passe)

Bland alt i en shaker og rist godt. Hell i et glass og nyt.

Jeg kunne godt drukket flere kopper om dagen jeg altså, men da må jeg finne en sunnere måte å lage den på 🙂

iskaffe, glass med sugerør

Liker du iskaffe? Hvordan drikker du helst kaffen din?

Kommentarer
(Lest 794 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Iskaffe er det beste jeg vet – oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.