Høytider, Klær og tilbehør, Sponsing og Samarbeid, Ukategorisert

ANNONSE: Jackie Kennedy style – Mitt 17. Mai antrekk

//Sponset kjole //

Bare 6 små dager til 17. Mai, og det er fortsatt meldt REGN! Jeg lever enda i håpet om at det iallefall blir opphold når barnetoget går. I og med at borgertoget bruker godt og vel 1 time + så hadde det vært veldig deilig om regnet holdt seg unna. Så kan det heller regne litt sånn, i mellom togene eller noe.

I år skal jeg ha på meg en drøm av en sommerkjole som jeg har vært så heldig å få av Klingel.

Jeg har en svigermor som har handlet mye fra klingel. og den damen er alltid stilig i klærne. Så når jeg fikk tilbud om å få 17. Mai antrekket fra dem var jeg ikke sen om å takke ja. For de klærne er av super kvalitet også er de elegante. Akkurat min smak.

Jeg trodde først klingel var en superdyr nettbutikk, men de har klær i alle fasonger og i alle prisklasser. Også her de så mye lekre smykker og interiør.

Dette er hva de sier om seg selv:

KLiNGEL tilbyr et bredt kvalitetssortiment innen mote, husholdning og innredning til en mer moden målgruppe. Besøk vår nettbutikk på: www.klingel.no

De skriver for en mer moden målgruppe, men det er absolutt plagg og kjoler der for de ned i 15-16 års alderen altså. Og smykkene passer alle.

Jeg elsker den klassiske stilen på denne kjolen og jeg gleder meg til å bruke den. Bare så innmari synd at den ikke blir vist frem like bra fordi været ikke vil spille på lag.

Den har mange søte detaljer, og det lille stoffstykket foran gjør at mammamagen etter fire svangerskap er det første man ser, samtidig som den føyer seg etter figuren. Jeg gleder meg til å vise bilder av den på.

Og at den er litt Jackie Kennedy inspirert gjør jo ikke noe 😉 Den er såååå lekker, en skikkelig drøm av en kjole.

Ta en titt innom Klingel for å se alt det fine de har, og følg de på facebook for å få med deg nyheter 🙂

Hva skal DU ha på deg på 17. Mai?

Kommentarer
(Lest 333 ganger, 1 Lest i dag)

11 thoughts on “ANNONSE: Jackie Kennedy style – Mitt 17. Mai antrekk

  1. Skikkelig fin farge, passer perfekt til mai. Uansett vær, det er jo viktig å pynte seg litt 🙂 jeg har bestilt kjole fra ellos, med noe blomster. Fant nettopp ut at mine ellers tynnere armer har blitt monstre, så jeg kjøpte en kjole med lange armer. Passer den ikke, så har jeg vel noen andre kjoler. Men jeg er litt prinsesse, bruker bare kjoler en gang ?

  2. For en nydelig kjole! Fikk lyst på en slik selv 🙂
    Jeg må ta meg en tur i skapet å se om noe passer, hehe…. har vel ikke tenkt så mye på det enda.

  3. Jeg skal ha paa meg bunaden min – paa jobb! Den 17. er en onsdag og da jobber jeg paa biblioteket paa den delen av colleget hvor psykisk utviklingshemmede laerer og bo selvstendig. Jeg skal spille norsk musikk, gi de Hval sjokolade, pynte med flagg og bjoerkegreiner inne og ha paa meg bunaden min. ^_^

  4. Den er helt nydelig! Vakker blåfarge og med perler og trukkede knapper bak du. Jeg digger Klingel selv. Kvaliteten er så god. På 17.mai hadde jeg på meg en nydelig poncho fra Klingel. Følte meg som Dronning Sonja med poncho og Chanel-veske, vet du.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.