Fotografering, Hverdagen, Kropp, Kosthold og Velvære, Prosjekt ny mamma

Jeg ELSKER vår

Jeg er en person som LIDER når det er snø og kaldt ute, for meg kunne snøen og kulden kommet lille julaften og takket snippesken og reist sin kos 1. nyttårsdag 🙂 Jeg har aldri vært noen fan av tykke dresser, store støvler, hals og votter. Kan erindre svakt fra barndommen at jeg var sånn da også, eneste som er gøy med snø er å gå på ski eller ake, og som voksen er det ikke de aktivitetene snøen genererer mest av.

Så at våren satte inn i påsken, og har holdt seg relativt stabil siden har passet meg perfekt, til tross for tett nese, rennende øyne og nyse anfall så jeg føler at lungene kommer opp og nesen faller av. For det er jo ikke til å legge skjul på at med våren kommer pollen og den er ikke like herlig, men det at man kan gå ut i genser og småsko gjør det hele verdt det.

I dag har vi vært på tur, hele familien samlet i en park like ved her som er en bortgjemt skatt, og vi skal absolutt reise dit flere ganger. Hadde det ikke vært for aller tissemaurene så hadde det vært helt perfekt.

tur1

vår

tur3

tur4

tur5

Ungene storkoste seg, og jeg og mannen storkoste oss. Etter å ha gått turstien i parken tusslet vi opp i barnehagen, før vi dro innom Statoil og tok kveldsmaten der 😉

Vi har storkost oss i hele dag, og selv om jeg fikk kun 1,5 time søvn så er jeg utrolig opplagt fordi solen skinner og jeg har for første gang siden jeg var 13 år solbriller, så jeg slipper migreneanfall etter en dag i solen. Jeg tror denne sommeren kommer til å bli knall 🙂

tur6

Nå skal jeg sette meg i sofaen og se Neste sommer og den nye svemske serien mens jeg hjelper til med litt bloggdesign 🙂

Ha en fantastisk kveld alle sammen 🙂 

Kommentarer
(Lest 122 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.