Jeg er intervjuet

For noen dager siden fikk jeg en flott mail, der jeg ble spurt om jeg ville la meg intervjue om det å være hjemmemamma. Og siden dette er noe jeg brenner for, så var svaret ganske enkelt ja. 
Det er utrolig bra skrevet intervju og jeg synes meningene mine kom godt frem. 
Intervjuet i sin helhet kan du lese HER. 

Kommentarer
(Lest 50 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Jeg er intervjuet

  1. Det var akkurat inne på den bloggen å leste intervjuet med deg! Veldig fint intervju! Jeg var på vei til å kommentere, men går heller rett hit! Jeg blir litt provosert av slike meninger som kom opp i kommentarfeltet der. Og jeg vil bare si at.. Jeg heier på deg 120% for at du har tatt det valget! Jeg var hjemme med storsøster til neste kom (da var hun 2..) Og jeg merket folks negative holdninger allerede da!? Grr..
    Ideelt sett så ville jeg vært hjemme jeg også.. Men vi får se..
    You go girl!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.