Jeg føler meg fantastisk…

//sponsede produkter//

De siste månedene har jeg følt meg tom for energi, sliten, lei, sur og grinete. Og så fikk jeg en mail med spørsmål om jeg ville teste XLS – Medical direct. Og som de fleste av dere vet, så begynte jeg Torsdag for 14 dager siden, men siden første treningsøkt endte med tru på akutten, bansdasje og krykker utsatte jeg startet litt siden jeg kom til å bli sittende stille en del.

Men på Tirsdag begynte jeg igjen, og nå snart en uke etter start føler jeg meg fantastisk. Jeg har mer energi, misforstå meg rett en 1 åring som får tenner og er oppe 100 ganger om natten gjør sitt til at jeg er zombie når jeg våkner, men det går fort over. Og jeg føler NULL søtsug og JEG drikker VANN som aldri før. Og jeg er mildt sagt IKKE glad i vann.

Jeg orker å bevege meg og jeg orker å gjøre husarbeid fordi blodukkeret ikke svinger som en gal, i og med at jeg ikke spiser søtsaker da jeg ikke fyser på det i det hele tatt. Og jeg er i bevegelse mye mer som igjen frigjør endorfiner (kroppens egen lykkepille) og av den grunn føler jeg meg MYE freshere og opplagt enn på lenge.

Første gangen jeg ble spurt om å være med på dette sa jeg nei, men så googlet jeg og leste meg opp på produktet, så når jeg fikk spørsmålet en gang til så tenkte jeg at det ikke kunne skade å prøve det. I og med at produktet selges på apoteket så skal det ha en viss effekt og det SKAL være grundig dokumenterte virkninger. Og det beste av alt er at det ikke er bivirkninger på det, kan det bli bedre enn det?

I tillegg til at jeg fikk ny garderobe fra me&i her om dagen så er lykken komplett og joggebukser + tights er pakket lengst inn i skapet og mannen skal få ha tskjortene sine i fred heretter.

Så om dere synes det blir mye bilder av meg om dagen beklager jeg virkelig det, men det er så deilig å endelig føle seg vel selv om jeg har mye igjen før jeg er 100% der jeg vil være.

Det er utrolig lenge siden jeg har følt meg så bra, og jeg har innsett at endringer tar tid, men jeg er på vei. Og jeg håper du vil følge meg på veien 🙂

Kommentarer
(Lest 138 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

  1. Bente

    Så bra du føler deg vel og fått ny energi 🙂 En god følelse nr man har følt seg nede en stund <3

  2. Avdelingholt

    Jeg skulle ønske jeg var like heldig men vet du hva? Jeg gleder meg sånn MED deg så får jeg ta de grepene jeg kan selv. Ikke slutt å poste bilder av deg selv. Fortell om suksessen din. Nyt energi, fine klær, gaver og ikke minst solen som er ute i dag. Ha en herlig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.