Familieliv, Hverdagen

Jeg gikk en tur på stien……

…. og søkte skogens ro!!

I går var det endelig litt pent vær her hos oss. Så etter lunsj bestemte vi oss for å ta med ungene på tur, vi fikk Kristian til å være guide og vise oss hvor de pleier å gå på tur med barnehagen. Og han viste og forklarte med stor iver. Den første plassen vi kom til  var det flere som ropte på han rundt et bål, så vi var visst flere som tenkte vi skulle ta en tur i skogen denne Lørdagen. Og allerede da var vår nye Lørdagsrutine født, ta med oss lunsjen ut i det fri og spise i skogen.

4

Det var så deilig vær på formiddagen, med strålende sol og stigende temperaturer utover dagen. Også sååå mye spennende å se på for ungene. Der var huler som naturen hadde skapt, det var trær som var veltet over ende, det var lyder de ikke hadde hørt før og farger de aldri hadde sett.

5

6

Vi hadde med oss poser som vi plukket blader, pinner og kongler i. Som vi skal lage kunstverk av i dag 🙂 Er så gøy å være kreativ med naturen. Og ungene synes det er spennende å lære noe nytt.

3

2

Lenger inn i skogen møtte vi enda flere barn fra barnehagen, og de løp til Kristian og den miste av dem stod å holdt rundt han og ville ha en klem. Det varmer et mammahjerte at han blir så godt tatt i mot selv når de møtes utenfor barnehagen.

7

Vi tilbragte vel ca 2 timer i skogen før vi gikk ned på skolen til klatrestativene og huskene. Karoline sov mesteparten, så hun syntes visst det er deilig når vognen hopper og danser 😛 For det var ikke akkurat noen traktor stier vi gikk på, her snakker vi røtter som stikker opp, deler av fjell og det hele. Så det ble en real treningsøkt for mor 😛

I dag derimot regner det så det monner, så i dag blir det å tegne med bladene, lage god middag , lek, film og kos sammen med ungene. Er mega trøtt i dag etter å ha sittet oppe i går for jeg bare “måtte” se hvordan en film fra 77 endte 😛 haha…..

Ha en super Søndag alle sammen. Hva skal dere i dag?

Kommentarer
(Lest 62 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , ,

1 thought on “Jeg gikk en tur på stien……

  1. Mange flotte bilder 🙂 Høsten er virkelig den koseligste årsiden jeg vet om. Ser ut som dere har hatt en fin dag her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.