Julaften er over for i år + Romjulssalg

God kveld alle sammen!

Håper dere alle har hatt en fantastisk julaften og at dere fikk akkurat det dere ønsket dere, det gjorde jeg og det ser ut som om ungene også storkoser seg med lekene sine. Dagen i dag har gått med til å bygge sammen ulike leker, leke med ungene, se filmer på TV, sove et par timer midt på dagen, rydde etter gårsdagens festligeheter og bare være hjemme.

Ja, også slår magen koldbøtte, for jeg tåler ikke den fete julemiddagen og selv ribben blir for sterk kost for meg, men det er jo så godt. Og hvert år siden jeg var 15 har jeg da vært veldig glad for at vi har vært hjemme først dag, slik at jeg alltid kunne ta ting i egent tempo 😛

Bilder av gavene o.l kommer i løpet av uken.

*****

Nå er jeg egentlig bare kjapt inne for å tipse dere om at Jollyroom har startet romjulssalget sitt, og at du her kan finne skatter med opptil 80% rabatt på prisen. Så om ungene dine fikk penger til jul og de ikke fikk nok leker (ja, jøss) eller kanskje du ønsker deg noen klær eller interiørartikler, vogner eller bilstoler? Ja da er NÅ rette tiden til å ta en titt. 

Jollyroom

Smokkeboks // Vimpelrekke // Lundby Dukkehus // Gyngehest med lyd // Rim og reglebok //Traktor med henger

Dette er noen av favorittene mine i årets romjulssalg. Jeg vet at jeg skal inn for å klikke hjem noen bursdagsgaver til Kristian som blir 5 år i Januar i allefall 🙂 Fort deg du også så ikke dine favoritter blir utsolgt.

Ha en fortsatt fin fin jul alle sammen <3

Fikk du det du ønsket deg til jul? Skal du benytte deg av romjulssalget?

Kommentarer
(Lest 39 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Julaften er over for i år + Romjulssalg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.