Julegaven fra barndommen

Bildene i innlegget er hentet fra Ebay

Her om dagen kom jeg over et innlegg der man skulle tenke tilbake på hva som var din barndoms beste gave, som du skikkelig husker enda. Og det første som slo meg var denne nydelige hest og vognen som jeg fikk en gang på 90-tallet.

Jeg kan enda huske hvordan jeg gredde manen på hesten, flettet og pyntet med de søte hjertene som fulgte med. Jeg lekte bryllup og koste meg i flere timer sammen med barbiene mine. Jeg ELSKET barbie.

Jeg kan enda huske overraskelsen når denne lå under treet, og gleden av å kunne sitte å leke, og være inne i en fantasiverden. Av diverse grunner så får ikke mine barn lekt med barbietingene jeg hadde. Og jeg irriterer meg grønn over at kvaliteten over barbie har blitt så utrolig mye dårligere. Det er virkelig ikke verdt prisen dessverre. Og ikke er de like forseggjort slik det var før heller.

julegaven fra barndommen

Jeg har funnet ut at jeg vil gi ungene noe av det jeg selv hadde som liten, så nå leter jeg stadig på finn.no for å finne 90-tallets “forsvunnede” skatter. Men det er ikke lett å finne, for jeg tror de som har det tar godt vare på det. For det er mye gode minner.

Jeg håper at om noen år så er det mine egne barn som sitter å tenker på hva som var julegaven fra barndommen de husker best. Og jeg håper de har de samme gode assosiasjonene jeg selv sitter med. Om lek og morro, fantasi og glede.

Denne kommer på delt førsteplass <3

Hva er julegaven fra barndommen som du ikke glemmer følelsen av?

Kommentarer
(Lest 84 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Julegaven fra barndommen

  1. Jeg husker jeg fikk ski! Labbet rundt på langrennski i stuen. Med staver. Det var sikkert mamma og pappa kjemepfornøyde med ? Merkelig at det sitter så godt i minne, for noen år etterpå var jeg liiiite interessert i å gå på langrenn. Heldigvis har det tatt seg opp igjen de siste årene.

    Ellers husker jeg at søsteren min fikk gameboy! Det var skikkelig stas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.