Månedens Giveaway 2015

Julekalender på frujacobsen.no 2015

God Jul til alle dere.

julekalender2015

Jeg vet at det er litt tidlig, men julekalenderen på bloggen i år blir litt annerledes. I og med at jeg er høygravid i Desember, og helst vil nyte dagene sammen med familien, og at det kan oppstå sykdom o.l. så har jeg valgt å kun ha en sponsor på årets kalender, og vinneren trekkes hver Søndag i advent. Derfor kommer innlegget litt tidlig siden 1. Advent er 29. November. (I tillegg kommer det til å være noen små konkurranser på instagram og på facebooksiden så husk å følge meg der 🙂

Jeg kommer uansett til å ha julekalender innlegg på bloggen, men da med tips til DIY, aktiviteter med barna, oppskrifter o.l.

Årets sponsor er Kappahl, og dere kan vinne gavekort opp til kr 2000 !!! i løpet av førjulstiden 🙂

Jeg personlig ELSKER Kappahl sine klær, de er både moteriktige, ikke alt for dyre og du får kvalitet for pengene. Og til de minste ELSKER jeg newbie serien, jeg er veldig glad for at den går helt opp til str 110 så Lillesøster kan bruke den serien en stund til.

307363_F

Jeg har sett meg ut utrolig mye lekkert til hele familien, som skal på ønskelistene til jul. Så forhåpentligvis ligger det noen myke pakker under treet i år. Selv om ungene kanskje ikke synes det er det mest spennende, eller jentene mine elsker det da akkurat som moren gjorde.

Og siden førjulstiden er stressende som den er så skal dere slippe å melde dere på i x-antall ulike innlegg, det blir kun med dette innlegget 🙂 Så har du meldt deg på i dette innlegget er du med i konkurransen om alle de 5 ulike gavekortene 🙂

rp_julebilde.jpg

Dette er premiene: 

1 gavekort på 500 kr

1 gavekort på 700 kr

1 gavekort på 800 kr

1 gavekort på 1000 kr

1 gavekort på 2000 kr

Så totalt er det 5 heldige vinnere.

Vil du være med i trekningen? 

Legg igjen en koselig kommentar under dette innlegget og del videre med knappene under.

Følg meg gjerne på facebook,  instagram: @frujacobsenno og snap: frujacobseno for å få med deg trekninger, konkurranser, og små drypp fra hverdagen, barnas morsomme kalender og våre juleforberedelser 🙂

Første trekning er 29. November, så trekker jeg et gavekort hver Søndag frem til jul og et på julaften 🙂

Ha en super førjulstid, håper dere blir med på min julekalender 🙂

Kommentarer
(Lest 3 173 ganger, 1 Lest i dag)

222 kommentarer

 • Helene Viktoria

  Jeg ønsker gjerne å delta i trekningen om gavekortene 🙂 hadde gjort godt på en slank lommebok 🙂

  Følger deg både på instagram, Facebook og snapchat allerede, også skal jeg dele dette innlegget 🙂

 • Camilla Eggen

  Jeg er mer enn gjerne med ( som alltid ) Hehe 🙂
  Et gavekort fra kappahl hadde kommet mer enn godt med – de har jo så mye fint i newbie avdelingen til lillebror som straks kommer ! 🙂 nesten litt “småfarlig” alle de søte baby klærne de har i serien 🙂 Hihi

  Klem fra Camilla 🙂

 • Louise

  Fornuftig å gjøre det sånn i år, kjære deg?
  Jeg elsker KappAhl selv og jeg finner alltid noe som passer meg. Hele familien handler på ett sted.
  Nå må du stresse ned og nyte den siste tiden. Gleder meg til å følge deg i innspurten?

 • Heidi Ovenstad

  Jeg ønsker deg en hyggelig jul og lykke til med babyen Jeg har vel en tøffere hverdag en andre mammaer jeg har ikke et friskt barn Hun er min engel og jeg elsker henne over alt på denne jord Jeg er utrolig takknemlig for og ha fått henne HA EN GOD JUL OG TA VARE PÅ HVERANDRE DERE VET IKKE HVOR HELDIG DERE ER JEG TAKKER FOR HVE R DAG JEG HAR SAMMEN MED HENNE

 • frksorlie.blogspot.no

  Jeg vil gjerne være med. Var innom Kappahl her om dagen og de har fått så mye fint:) Og med fire små så blir det mye klær;) (Bare gled deg, deg er veldig koselig med fire små:) Vi har også to gutter og to jenter. Stor stas!! God jul til deg og dine og masse lykke til den siste tiden men baby, jul osv:)

 • Sandra

  Heisan! 🙂

  Jeg har vært med før, og prøver gjerne lykken igjen! 🙂

  Krysser fingrene 🙂

  Ønsker deg og dine en fin førjulstid! 🙂

  Vennlig hilsen Sandra 🙂

 • Trine

  Åh.. dette hadde vært en skikkelig fin gave og fått. Elsker Kappahl og klærne der. Vinner jeg så vil jeg gå amok på nærmeste butikk ?

 • Lina P

  Jeg elske Kappahl og finner alltid masse flott til alle i familien, så jeg krysser fingrene for et gavekort D: Ønsker deg og dine en fin førjulstid!

 • Ann Kristin Nygård

  Jeg er gjerne med i trekningen av gavekort fra Kappahl, det er en av mine favoritt butikker ?ønsker deg en fin adventstid sammen med familien 🙂

 • Lisbet

  Jeg elske Kappahl og finner alltid masse flott til barn og barnebarn <3

  Følger deg fra før på facebook og har delt der

  Lykke til med babyen, ta vare på deg selv i denne "stressende" tida

  Ønsker deg en riktig flott adventstid og Jul.

  Klem

  Bestemor Lisbet

 • Sandra Fischenich

  Vil veldig gjerne delta i trekningen ved å legge igjen en kommentar 🙂
  Følger deg på Instagram, og titter daglig innom deg for å se hva spennende du deler med oss 🙂 Du er så ekte og ærlig med alt du deler, noe jeg liker veldig godt med deg!
  Ønsker deg alle gode tanker inn i siste ukene før fødsel, du stråler med den fine magen din 🙂
  Og ønsker deg og dine en fredelig førjuls tid 🙂 Håper du får masse tid til deg selv og ikke bare jule forberedelser og stress! Noe det ofte er i desember 😉

  Gode klemmer Sandra

 • Nina

  Spennende kalender og vil hjernevask med. Har ei frøken på straks tre år som gjerne vil ha mer klær fra kappa. De har så utrolig mye fint der til alle barna. Skal dit til helga å se om vi finner julekjole. Lykke til med tida som kommer, plutselig har du et lite knltt i armene

 • sissel

  hei 🙂 er gjerne med på adventkalenderen . veldig lurt av deg å gjøre det slik . to fluer i en smekk, du har hensyn til deg selv og oss lesere 🙂

 • Monica BJ

  Å, dette er jo en helt super julekalender! =) Jeg ønsker å være med i trekninga =)
  God førjulstid og lykke til med alle forberedelser før prinsen kommer =)

 • Ann-kristin Pedersen

  Er veldig gjerne med på adventskalenderen. Lykke til med graviditeten og fødselen. Og ha en riktig god førjulstid. Kos deg med mann og barn.

 • barbro roksvåg

  Hei 🙂 Superfin blogg og en flott mamma 🙂 Følger deg på Snap,IG og FB . Lykke til med det forstående 🙂 Hadde vært supert å vinne gavekort på fineste Kappahl for da hadde det blitt nye juleklær til min sønn 🙂 God førjulstid 🙂
  barbroaer@gmail.com

 • Helene NH

  Det var det jeg håpet, at du (tross omstendighetene) ville lage til en julekalender 🙂 Du er så flink du 🙂 Er enig, kos deg med mann, barn og mage i advent og jula! Blogging tar mye tid nok som det er, og når premiene er så fine så vil nok de fleste synes det er greit 🙂

 • vakkertufs

  Skjønner godt at det kan bli mye for deg med kalender hver dag. Det er en lur ide å bare ha på søndager. Jeg blir gjerne med i år også jeg. Kanskje jeg er heldigere i år? Uansett er det spennende bare å være med og håpe at man når igjennom:) Ønsker deg og dine en nydelig førjulstid. Hilsen fra vakkertufs i drammen:)

 • Bente Hagen

  Tenk om…
  Tusen mange takk, vinne eller ei, at du vil holde en så fin førjulsgiveaway for oss følgere 🙂
  Kos deg i førjulstiden! 🙂

  Beste hilsen
  Bente Hagen

 • Anne Snefrid

  Jeg vil gjerne være med i adventskalenderen din 🙂 Håper du får en fin advent og juletid med familien din 🙂

 • Mari melklomp

  For en herlig premie! Det hadde vært supert i en ellers trang måned økonomisk sett?

  Skjønner godt at du vil bruke desember på litt andre måter i år! Lykke til fremover, tenk så spennende ❤ gleder meg til å følge med ?

 • plysjhai

  Ønsker deg og dine ei god førjulstid. 🙂

  Blir spennende å følge deg fremover. Har akkurat fått jente nr 2 her, så er veldig i babybobla for tida. Og da hadde det også passet godt med et gavekort så både store- og lillesøster kunne fått litt nytt nå. 🙂

 • Rebecca Andrea

  Jeg er gjerne med ? et gavekort fra KappAhl hadde kommet veldig godt med her. Elsker newbie serien!! Farlig med disse små baby/barneklærne ☺️

  Nå får du slappe av og nyte den siste tiden? Gleder meg til å følge deg i innspurten ??

 • Solveig Eline Kvitnes

  Er alltid koselig med slike julekalendere! Spesielt når det er fra folk med så nær termin som meg <3 hadde virkelig hjulpet på forberedelsene til lillegull kommer i januar <3 lots of love <3

 • Elizabet Lyngstad

  Flott adventskalender. Jeg er selvsagt med og ønsker deg lykke til i advents- og ventetiden 🙂
  mvh Elizabet

 • Peggy H.

  Åhhh, så gøy – De har jo så mye fint på Kappahl!! <3
  Blir helt klart med. Ønsker deg med det samme en riktig FIN førjulstid <3

 • Susanne

  For en fin og ikke minst nyttig adventskalender. Jeg elsker kappahl og handler mye der til vesla. Et gavekort hadde vært veldig fint å få nå i førjulstiden. Masse lykke til med det spennende som ligger foran deg, og en riktig god adventstid til deg og dine.

 • Janne Holthe

  Prøver lykken i din julekalender
  I en ellers så travel hverdag er det gøy å få prøve lykken.?
  Følger deg på Facebook og instagram 🙂
  Ønsker deg og dine en gledelig jul ❤

 • Kaya

  Hei. God adventstid og tillykke med babyen som kommer, det blir en flott julegave 🙂 Jeg var selv en julegave:)
  Jeg melder meg også på i trenkingen av gavekort fra kappahl, flott butikk. Lykke til!

 • Stine

  Jeg er veldig gjerne med på julekalenderen ?
  Ønsker deg en riktig god jul og masse lykke til med den lille i magen ❤️

 • Monica

  Jeg vil ønske deg og dine en kjempe fin Førjulstid og en veldig flott Adventstid 🙂

  Jeg følger deg både her og der 🙂
  Så jeg skal følge med 🙂
  Krysser fingrene 🙂
  Adventshilsen fra Monica

 • Renate

  Så spennende med julekalender? Jeg er mer enn gjerne med! Lurt å gjøre slik med julekalenderen i år! Er så viktig å nyte den siste delen av graviditeten❤️

 • Mette Minsaas

  Hei!

  Lykke til som 4-barnsmor snart, og nyt spebarnstiden når den kommer 😀
  Jeg er så heldig at jeg er blitt bestemor til 7 flotte barnebarn mellom 16 år og 2 mnd, + 3 bonusbarnebarn og 3 fosterbarnebarn.
  Vinner jeg, blir det vel en liten handletur med noen av de søte små og de litt større 😀
  Ønsker alle og enhver en flott førjulstid med litt adventskalenderspenning 🙂

 • Rita

  Tjoho, jeg vil gjerne være med! 🙂

  Jeg digger også newbie serien sammen med mange andre her i Ålesund for butikkene har et veldig tamt utvalg her 🙁 😉

 • Lene Kristiansen

  Kappahl er supert! En av de få butikkene med kule gutteklær i mine øyne 🙂 Krysser fingra og håper jeg har hellet med meg <3 Ønsker dere alle en flott førjulstid <3

 • Bente Therese Tovås

  Gratulerer så masse, veldig spennende og lykke til 🙂 Har selv fått 6 barn!

  Ønsker deg og dine ei riktig så fin adventstid 🙂

  Delt med mine venner og prøver lykken

 • Fiona

  Er gjerne med i trekning av julekalender her! ? Vi har ikke gavekalender for datteren vår på 3 da vi heller drar på ulike aktiviteter sammen og hun får en bokgave her og der gjennom året! Deler og ønsker oss nye klær til henne ?

 • Elin Lehtiniemi

  ? Ja takk, jeg ønsker gjerne å delta i din kalender ? liker & deler på facebook ? Ha en super førjulstid alle sammen ?

 • Ellen-Mari Storås

  Så flott blogg og så supre premier du har! Jeg har selv 6 barn så skjønner godt at du legger opp kalenderen slik du gjør!
  Kos deg i adventstiden og siste månedens “innspurt” før den lille kommer <3 🙂

 • I.H

  Hei!
  Jeg blir gjerne med i trekningen.
  Ha en riktig fin advent-, og førjulstid. Lykke til med det nye familiemedlemmet som snart kommer:)

 • Jiraphan

  Jeg deltar gjerne i trekningen om gavekortene:) Hadde vært kjempe kjekt å vunnet gavekort der ifra nå som lille gutten snart kommer til verden om 2uker?
  Krysser fingrene?

 • Marianne Rusten

  Så superbra at du kun velger å ha ett konkurranse innlegg, det burde flere konkurranser ha – istedenfor å måtte spamme ned hele tiden 🙂

  Lykke til med siste innspurt, snart er gutten din her! Gleder meg til å se han 🙂

  Ha en fin uke.

  Klem Marianne

 • Veronica

  Hei!
  Blir gjerne med på julekalenderen?
  KappAhl har jo så mye fint, både til store og små?
  Lykke til videre i svangerskapet, å ha en hærlig førjulstid!❤️?

 • Merete Korsgaard

  Hei 🙂

  Fin adventskalender blir veldig gjerne med.
  Liker meg også på KappAhl og spesielt for å handle til barnebarna .
  Ønsker deg og dine en kjempekoselig adventstid 🙂

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

 • Signe Haakanes

  Hei. Jeg vil gjerne være med. Det er første gang jeg er inne på bloggen din. Givende å lese. Ønsker deg og dine en fin adventstid:-)

 • Alexandra

  Ååå jeg elsker newbie serien til kapphal? så må jo være med på denne julekalenderen. Oppdaget bloggen din for ikke lenge siden, å synes det er veldig gøy å følge deg?

 • hege gregersen

  Riktig god jul og godt nyttår.
  Og nyt tiden frem mot til den lille kommer til verden 🙂 Masse lykke til.

 • Kelin Viktoria Valstad

  For en spennende adventskalender, og spennende tid du går i møte. Ønsker gjerne å være med i trekningene her 😀 Ønsker deg lykke til ! 🙂

 • Siv Anett Haugen

  Vil gjerne være med i trekningen!! Ha en flott adventstid og lykke til med fødselen og barseltiden som nærmer seg 🙂

 • Ragnild

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av gavekortene. Ha en flott adventstid, hyggelig jul og lykke til med fødselen på nyåret! 🙂

 • Abelone Smedsrud

  Å, du har en så koselig blogg 😀 jeg blir alltid så glad når jeg leser den! forsett videre og God Jul!

 • Siri K

  KappAhl har så flotte barneklær, men det aller beste er at de har klær for voksne i alle størrelser.

  Håper du får en fredfylt og koselig førjulstid 🙂

 • Òlöf G.

  Skulle gjerne hatt litt ekstra cash til å bruke på barneklær hos KappAhl, spesielt Newbie linjen! Lykke til på sluttspurten 🙂

 • Sandra Nilsen

  Jeg hadde blitt kjempeglad for noen nye klær. Håper alt går bra med deg og baby og familie. Ønsker dere alle en fin juletid 😀

 • Inez Borgen

  Jeg melder meg på, her jeg sitter med en sovende, liten guttebaby hengende fast på puppen (nåja, kanskje ikke så mye baby lenger, men alltid mammas lille gutt ? ). Håper du får en fin adventstid og jul, Pass på å nyt tiden frem til fødsel og gled deg til nyfødt-tiden, -og ikke slit deg ut i julestria. Åh, som jeg savner å være gravid innimellom. Selv om livet med tre jenter og en liten gutt, kan være nokså kaotisk. Men alt i alt, mest kos! –

 • Turid Evensen

  Gavekort på KappAhl hadde vært toppers 🙂 5 av 6 barnebarn er i alderen der de kan ønske seg mye fint derfra og farmora handler også der rett som det er !:-)
  Lykke til med fødsel og barn nr 4 !!!

  Julehilsen fra Turid Evensen

 • wenche fagerli

  Kapphal har kjempemye fint og jeg finner alltid noe jeg har lyst på der til meg selv eller barna på 5 mnd og 5 år:) Ønsker deg lykke til i innpurten av graviditeten:)

 • Gina O Jensen

  Aller først – håper du og familien får ei koselig førjulstid, og at tida fram til knøttet i magen melder sin ankomst går fort..! 🙂
  Jeg melder meg gjerne på julekalenderen din, da jeg er helt enig i at KappAhl har mye bra for både små og store i klesveien. Sjøl har jeg tre “små” i alderen 3, 7 og snart 9 år, så det skal til noe klær. 🙂

 • Mari Alnes

  Jeg er med 🙂 Har termin 30.januar så hadde vært gøy å vinne så jeg kunne kjøpt litt mer newbie klær ?

 • Tonje Bruvoll

  Så spennende, og så snill du er som lager adventskonkurranse for oss til tross for at du har nok å tenke på nå 🙂 Krysser fingre og tær ettersom det hadde kommet veldig godt med nå, som alenemor og arbeidssøker er det ikke mye vi har å rutte med for tiden. Ønsker deg en riktig fin adventstid og lykke til med fødsel når den tid kommer! 🙂

 • Mari Trolldalen

  Fin blogg, fine premier på trekninger IG ikke minst mange gode tips til hva man kan gjøre med barna! Og som ikke koster skjorta!
  Ha en fin førjulstid?

 • Karin Sofie Botn

  For en fantastisk blogg! slapp av og bare ta alt med ro og masse masse lykketil med fødsel og baby ♡ for en fantastisk julegave du får 😀 jeg selv får baby i mai! Enda lenge til så missunner deg veeeldig ?

 • Sonja T

  Smart måte å lage julekalender på. Jeg ønsker deg lykke til med julestria og den forestående fødselen. Syns premiene var veldig fristende, så jeg krysser både fingre, knær og tær og ønsker alle en riktig fin advent og god jul når den tid kommer.

 • Anne

  Hei! Jeg vil gjerne delta i kalenderen din 🙂 Vi kunne brukt et gavekort på Newbie-klær, vi også, til storebror på 4, store-/lillesøster på snart 3 og minstemann på snart fire uker. Her er det førjulstid med amming døgnet rundt i stedet for venting på fødsel, lykke til med den siste måneden for din del! Og god jul 🙂

 • siss

  Hei! Vil gjerne være med på julekalenderen din! Fin blogg og fine bilder! Ønsker lykke til med ventetiden nå før jul og det som skal skje på nyåret! God jul til deg og dine!

 • Lisbeth Ulven

  Jeg ønsker å være med <3
  Litt nytt i klesskapet hadde vært fint nå før jul <3 Kanskje noe sexy undertøy? 😉

  Ha en fin adventstid og lykke til med siste innspurt som gravid <3

 • Kristin Aas

  Er veldig gjerne med, har ei frøken på 3 år som elsker alt med glitter og stas. Et gavekort på Kappahl hadde hjulpet på mors budsjett nå når mesteparten av finstasen er vokst ut av ?

 • Solveig

  Jeg vil gjerne være med i trekning om gavekort på KappAhl. Synes de har veldig masse fine og gode klær ?

  Mvh Solveig

 • Ragnhild Haugum

  Hadde blitt veldig glad for et gavekort ? god jul til deg og dine ? og masse lykke til med innspurten???

 • Celina

  Hadde vært kjekt å vinne gavekort, for å bruke på mi mor, som aldri kjøper noe fint til seg selv, kun til sine barn og barnebarn. Jeg vet at hun hadde blitt glad:-)

 • Janne halsen

  Vil gjerne delta!vant en gang på julekalender på bloggen din men fikk aldri premien min,så da satser jeg på å vinne nå?Ha en nydelig ventetid,både for det ene og det andre ? Janne

 • Celina

  Ønsker deg og dine koslig førjulstid og god jul og lykke til!Her går det fort med ei på 2år og en på 4 måneder, men vi gleder oss. 🙂 Det hadde vært overveldende å vinne gavekort til mine små.

 • Amanda Wilson

  Hei Fru Jacobsen! Du har en flott blogg og jeg ønsker deg all lykke til med graviditeten, og håper du får en flott førjulstid sammen med familien 🙂 🙂 Jeg elsker virkelig Kappahl og som en fattig student blir det ikke så mye nye klær på meg, så hadde virkelig virkelig satt pris på ett flott gavekort fra yndlingsbutikken min!

  Masse gode tanker fra meg og så må du få en fantastisk jul! :):)
  (Jeg har delt innlegget)

 • Leni

  Heisan 😀 Jeg er veldig gjerne med i kalenderen din! Jeg har også bursdag i morgen. Men må feire alene da min Samboer er på sykehuset. Blæ, men sånn er det. God jul til deg og dine <3

 • lily gundersen

  blir gjerne med i julekalenderen din! har en liten jente og klærne i småbarnsavdelingen der er jo helt nydelige 😀

  God jul!

 • Gunn-Helen

  Hei ☺
  Gavekort fra kappahl hadde passet meg perfekt, eneste stedet som har bher som passer mine jur, hehe ? Så jeg vil veldig gjerne være med i trekningen ?
  Lykke til med siste innspurt av svangerskapet ? Ha en flott adventstid med din herlige lille familie ??

 • Pia

  Snart jul med mye familiekos! Ha en kjempefin jul og romjul =) Du har forresten veldig fin blogg 🙂 Og jeg blir gjerne med i kalendertrekning 😀 Hilsen Pia!

 • Cathrine Aldersjøen

  Vil gjerne være med i trekningene 😀 Elsker newbie serien til kappahl. De er så fine og ikke minst så gode klær med bra kvalitet 🙂 Ønsker deg og dine en fin adventstid og god jul 🙂

 • Frida Bergljot

  Har aldri lest bloggen din, men du virker utrolig koslig!
  Ble nylig tante til en gutt, men lever livet som student og har ikke penger til å kjøpe julegave, så et gavekort hadde vært midt blinken! Ha en aldeles nydelig jul 🙂

 • Linn Merete-Mamma Til Nikolai

  Jeg vil være med 😀
  Syens det er bra at du ikke tar hver dag de 24 dagene,hadde vært nokså hektisk for deg nå som du har et barn på vei også.
  Vet ikke om jeg har Gratulert deg så GRATULERER.

  Ser du har termin 1 dag etter jeg hadde i 2011 ^^, Fikk han 3 desember da å ikke 19 januar 🙂

 • Lisbeth Skøelv

  Elsker både bloggen din og Kappahl, så dette var en flott mulighet. Vil gjerne være med i trekningen. Fortsatt god adventstid! 🙂

 • Nann Karin

  Da jeg startet å blogge så var du en av de jeg hadde fulgt litt med på, – og som var en jeg hentet inspirasjon fra. Og jeg er still going… Er ikke alltid flink til å komme med kommentarer, men jeg har fulgt deg og hatt deg på sidelinjen gjennom en bratt periode for min del 🙂 Noe som er kjekt. Jeg tenkte ikke da jeg entret blogglandia at jeg kom til å føle at man bla kjent med noen, men jammen gjør man det. En snodig greie… men svært så hyggelig…

  Jeg heier på deg resten av svangerskapet og gleder meg med deg til den nye som kommer og over de du allerede har <3 He, he og jeg må minne deg på at vi har et uløst prosjekt sammen, nemlig Prosjekt NY mamma…. vi lar det ligge på vent, men vi kommer i mål en dag, gjør vi ikke. Og da ville et gavekort til noe nytt komme godt med.

  HA en kos førjulstid med deg og dine, Trine Lise… og ja, jeg følger deg åde her og der 🙂 Klem

 • Hege

  Så moro med kalender. Og så flink du er som tar deg tid til dette,i den hektiske tiden,og ganske så høygravid.
  Jeg vil veldig,veldig gjerne være med. Perfekt med gavekort,når man har så mange unger i hus 😀

  Ønsker deg og alle dine GOD JUL 😀

  Klem Hege

 • Malin Desirée Heggen

  Tenk å ha vunnet dette og kunne ha glede av å dra ut å handle klær til eldste jenta mi?? Hun har vokst ut av det meste nå og det koster for å si det sånn. Hjelper ikke akkurat på økonomien at jeg har måtte gått ned i stilling på jobben. Så jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner en av gangene som er igjen? Hadde vært morro å ta med eldste jenta på en skikkelig shopping!

 • Monica

  Ja! Vil gjerne være med i trekningen av gavekort!? Trengs litt nytt i garderoben her og, etter svangerskap og fødsel..?

 • Johanne Sælid

  Veldig koselig å følge deg på snap og insta. Du er veldig oppfinnsom, skulle ønske jeg klarte å få til noe av det for Lilly Elise.

 • Silje strømsvåg

  Håper jeg vinner, da skal jeg kjøpe meg noe nytt etter graviditeten ❤ tror vi har termin ganske likt vi også ?

 • ingrid kleppe

  Hei ☺
  Nyt førjulstiden som høygravid og lykke til med fødsel ☺ vil gjerne være med I trekning av gavekort.

 • ingrid kleppe

  Hei ☺
  Nyt førjulstiden som høygravid og lykke til med fødsel ☺ vil gjerne være med I trekning av gavekort, de har så mye fint til de små på kappahl.

 • jordbærveien

  Tenk da, til tross for at jeg følger de overalt, så har jeg ikke kommet så langt at jeg har meldt meg på her enda. TTT i Jordbærveien altså!!

  Håper formen er bra og at jula deres blir kjempekoslig.

  Klem

 • Karina

  Jeg er gjerne med på trekningen av gavekort fra Kappahl. Handler masse til barna der så det hadde kommet godt med:-) jeg er sent med, men godt? Ha en fortsatt fin førjulstid

 • Kathi

  Jeg er gjerne med på kalenderen din. Masse fine klær og fin pris også. Beste ønsker for julen og lykke til med baby!

 • fruFarnes

  Hvem vil ikke vinn dette da?????
  Vi handler mye både til oss og Barna på Kappahl å syns dem har masse deilig tøy som både passer i bhg og hjemme! Også er det veldig god kvalitet på klærna ??
  Så med det ønsker jeg en god jul å håper på å være en heldig vinner ??????

 • Solfrid Marlen Frantzen

  Hadde vært fantastisk å vinne gavekort!! <3 Ønsker deg en fin julehøytid, og lykke til med fødselen 😀

 • Hege Veronica Hegelstad

  Jeg vil gjerne være med på konkurranse/kalender ?
  Lykke til med siste innspurt og snart en deilig liten baby i familien – jeg er imponert over deg (dere)!

 • Nann Karin

  Hm ,jeg kommenterte forrige uke, men gjør det gjerne igjen 🙂
  Her er det full aktivitet med julegavepakking, – straks juletrepynting og etterhvert rabling av den handlelista. Det er SÅÅ nyttig å skrive denne lista også fordi vi skal være på fjellet til over nyttår , – og vi skal beregne mat til mange til mange dager og jeg er litt på tynn is. 🙂 Men, det er jo stas med disse siste forberedelsene også. FOr det betyr at etter to arbeidsdager til så er det ferie. Det kan denne gjengen like 🙂

  Ha gode dager; Trine Lise, – så titter jeg innom

 • Elin Fresvik

  Hadde vært helt supert å vinne gavekort og kjøpe noen fine klær ?
  Riktig god jul til deg og dine, og lykke til med termin ✨

 • Iselin Rosvold Søvde

  I denne stressende førjulstid hadde jeg i år tenkt å unngå alle julekalendere fordi de har en lei tendens til å ta mye tid. Åpne luker hver dag, trykk her og der,svar på ditt og datt, se en videosnutt her og en reklamefilm der and so on… mens denne var jo stikk motsatt av stress xD så da kan jeg på tampen av advent være med på en julekalender likevel, en avstressende en ^^ og hvilken premie ? vi er veldig glad I kappahl-klærne til både jente og gutt, liten og stor. Krysser fingre og tær 😀

 • Hege

  Super blogg du har ?? du skriver om mye jeg også er interessert i? Synes det er så bra at du er så åpen og ærlig❤️ God jul!
  Klem fra Hege

 • Maria Fagerli Nysæther

  Ønsker deg og dine en flott jul med mye hygge, glede og latter❤️
  Veldig stas å følge med på deg både på Facebook og Instagram!
  Hadde vært flott å vinne gavekort så minien (som forøvrig ikke er så liten lengre) kan få nye klær! Vokser jo som ugress jo eldre de blir?
  Juleklem fra meg og mini❤️??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.