Inspiras julekalender

Julens minnebok

Julekule8

I alle år siden jeg selv fikk den i hus, har jeg tipset mine fine lesere om en nydelig bok. Denne boken oser av nostalgi og gode minner. For dere som har fulgt bloggen en stund så er det ingen overraskelse, men for dere nye, her er den. Julens minnebok!

Julebok1

Hver jul tipser jeg om denne fantastiske boken. Og jeg virkelig digger den, men i min ammetåke har jeg glemt å ta den frem i år. Dette er virkelig en bok som man kan ta frem år etter år, og se hvordan tidene forandrer seg. Og barn og barnebarn kan se bilder, finne oppskrifter og lære om hvordan julen var før de ble født.

Julens minnebok

Vet du ikke hva du skal kjøpe til ei god venninne? Eller moren din? Kjøp denne boken da vel, så kan hun fylle inn fra de årene hun husker og har bilder fra.

Jeg gleder meg like mye hvert år til å ta frem denne, og det er også en fantastisk bryllupsgave/konfirmasjonsgave eller dåpsgave 😉

Man kan ble tilbake, man kan mimre og ta vare på de gode minnene. Og ikke bare ha dem på nett, mobil og nettbrett.

Julebok4

Det er masse super julestemning i boken med flotte illustrasjoner fra ulike julefortellinger.

Jeg kjøpte boken min hos going.no i 2009, men jeg vet man får den i bokhandel og andre nettbutikker også.

Har du julens minnebok?

Husk at dagens luke i Inspira bloggnettverks julekalender finner du hos Avdeling Holt. Du finner henne på facebook også. 

Kommentarer
(Lest 323 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.