Høytider,  Interiør

Julestemning i stuen

I dag har jeg og barna fått satt opp juletreet og pyntet det. Vi skulle egentlig gjort det på Søndagen, men siden vi var på familiejulebord så rakk vi ikke det, og i går var det helsestasjonen og slikt med Karoline. Så i dag måtte vi få det opp.

I dag er det jo bare 14 dager til jul, og i år skal jeg bare bake noen få slag: pepperkaker, lussekatter, Sarah Bernhard også får jeg se om jeg gidder å lage klunser (men det er veldig godt så kan hende jeg ender opp med det ja). Krumkaker, og slikt kjøper jeg i år. Tar det heller igjen neste år.

Husk å melde deg på dagens luke hvor du kan vinne gavekort på 500 kr fra Mimmis. 

Har du pyntet til jul enda? 

Kommentarer
(Lest 101 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.