Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Høytider

Juletradisjoner og barndomsminner

I dag skriver vi 1. Desember og det er spennende tider, og jeg merker det særlig fordi jeg har barn. De to store var rimelig spente når de stod opp i dag, og det kriblet i hele kroppen når jeg tok ned kalenderene dems, begge to lyste opp.

Storesøster fikk prinsesse tattoveringer og storbror fikk Spiderman klistremerker.

Etter en laaang frokost som omtrent gikk over i lunsj, ble barna med pappaen sin  ut i nysnøen og koste seg et par timer, mens jeg ryddet inne. Jeg holder på å gå igjennom lekekassene til ungene for å kvitte oss med ødelagte leker og gi bort leker som de har vokst fra til fattige barn i andre land.

Når de kom inn spiste vi deilig risgrøt

Jul20134

Og når jentene var i seng satte jeg og storebror oss godt til rette med juleboken over alle julebøker:

Jeg får så julestemning av den boken, og jeg tenker tilbake til jeg var liten og satt å leste denne, mens det snødde ute. Jeg fikk den vel når jeg var 8/9 år gammel og har lest den hvert år til jul siden 🙂

Nå sover alle tre, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden og se en eller annen film med min kjære 🙂

Ha en super 1. Advent alle sammen.

Hva må til for at du skal få julestemning?

Kommentarer
(Lest 96 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

 • camilla eggen

  Du har et så varmt hjerte med å gi til de som ikke har så mye ! stor respekt av og det kan alle lære litt av! vi kaster så mye unødvendig som andre kunne fått stor glede av at det er helt skamfult rett og slett !

  Hørtes ut som dere hadde hatt en fin dag 🙂 Julekalender var nok stas,gleder meg til Herman blir større sånn at han kan kjenne litt på den spenningen 🙂 vi kjører sangkort i år etter tips fra din blogg, noe som er veldig koselig og skaper en kjempe koselig hyggestund sammen 🙂

  For at jeg skal få julestemning må julesanger til og ikke minst.. han snekker andersen :))

  • Fru Jacobsen

   Åh, tusen takk for koselige kommentarer du legger igjen <3 Blir skikkelig rørt her jeg sitter. Er så koselig å få slike tilbakemeldinger 🙂

   Ja, snekker Andersen er en viktig figur i juletiden 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.