Karsten og Petra-feber i heimen

For en stund siden gikk Karsten og Petra på NRK Super som en del av barnetv, og jeg husker at ungene likte den serien godt. Og rett etter jul kom Karsen og Petra – Blir bestevenner i portalen på Altiboxen, og ungene var solgt. Hadde de fått lov hadde de sovet med tv på.

De lager rollespill, og er Karsten og Petra. Det er utrolig artig å se på hvordan de leker det de har sett og hva de husker fra de ulike senene i filmen. Så jeg bestemte meg her om dagen for å melde dem inn i bokklubbens barn.  Og velkomst pakken dems ble Karsten og Petra bøker + filmen Karsten og Petra blir bestevenner.

Denne boken inneholder tre bøker: Karsten og Petra går på ski, Karsten og Petra går på skøyter , og Karsten og Petra feirer Lucia

Denne boken har hele 5 bøker: 2 om karsten og petra, 2 om løveungen og frøken kanin og 1 om en elefant.

Denne har 2 bøker: Karsten og Petra på Karneval + Karsten og Petra på biblioteket.

Kan tro lykken var til å ta og føle på når bøkene kom i posten her om dagen, og i dag stod jubelen nok en gang i taket for i dag kom filmen de hadde ventet på så lenge.

Kristine måtte løpe inn på kjøkkenet å fortelle pappaen sin om at Petra hadde mistet frøken kanin på brannstasjonen og at hun var veldig lei seg. Så nå han fikk vite at Løveungen og frøken kanin fantes i virkelige bamser så ble jeg rask beordret til å bestille en til dem hver. Så til uken står nok jubelen i taket nok en gang.

Det er så gøy å lese bøker som ungene virkelig liker, de spør og graver ser på bildene og spør spørsmål til det vi leser. Skikkelig nysgjerrige og lærevillige. Og ikke minst er det en viktig stund før legge tid der alt roes helt ned og vi bare koser oss, og det er de to som står i fokus.

Kjenner jeg gleder meg til å lese resten av bøkene og ikke minst til de får hver sin bamse.

Er ungene dine glad i Karsten og Petra? 

Kommentarer
(Lest 310 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

  1. Nann Karin

    jeg har digget Karsten og Petra siden bøkene kom ut for lenge siden. Det er passe lange historier fra hverdagslivet, som barna kan kjenne seg igjen i. SÅ jeg har noen samlebøkeer liggende, men vi har ikke hatt vinterbøkene før jeg vant den på skøyter i forrige uke. Jeg tror poden liker filmen, tv – serien ( på getboksen ) og bøkene også fordi det er noe igjenkjennbart i historiene, for her digges de også. Og den siste filmen var motivasjon til å delta i skirenn for noen uker siden. VI heier også på de to venne og vi vet at når den nye serien slippes på tv -en så vil vår lille pode glede segover hver episode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.