Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Kid Sleep, Hjelp mitt barn å sove!!

//sponset innlegg//

Nå er Storesøster 3,5 år og det er på tide å avvenne med babycallingen. Hun har pleid å rope i den om hun kan få lov til å stå opp, og nå som Karoline sover på rmmet ved siden av så blir jo det som en vekkerklokke, og den vekkerklokken liker jeg ikke kl 04.30 på natten.

Jeg har hørt mye delte meninger om en klokke som heter Kid sleep, og tenkte at ingen råd skal være uprøvd. Og heldig som vi er så ville min flotte sponsor Jollyroom hjelpe oss med å bli kvitt babycall og få natteroen tilbake, så de sponset oss med en slik klokke for å se om det hjalp.

De første dagene funket den overhodet ikke, og jeg kjente at håpet om senere morgner ble en utrolig fjern drøm, for 3 åringen stod på sitt og satte i et ropekor fra en annen verden uten babycall i rommet. Du kan tenke deg hvor høyt det var, og hun stod beint på at kuen hadde stått opp. “Ikke svarte om den har”, tenkte jeg men når jeg kom inn på rommet var den oppe, og det nesten 2 timer før tillatt tid. Jeg var i grunnen på vei til å hive hele saken i søppelet, da jeg fikk knotet litt til og det viste seg at jeg hadde stillt hovedklokken feil 😛

Så da var det å stille den, og prøve på nytt med godt mot.

kid sleep

– oppe før fuglene? Nei takk 😛 

Nå har vi prøvd noen uker og ja, den funker så hun ikke roper midt på natten. Men hører hun at minste frøken er våken så er hun ikke interessert i å ligge til kuen har stått opp. Men vi har inngått en avtale om at når kuen sover så må hun ligge i sengen sin, men hun må ikke sove. Så da kan hun hente seg en bok eller en leke og leke i sengen sin. Og det har funket helt supert 🙂

Kid sleep

– Sov god, drøm søtt! Seee!, kua sover enda. Da slapper vi av litt til. Ikke sant?

Hun våkner heldigvis senere og senere, så at hun snart kanskje sover til kua står opp er ikke helt umulig plutselig. Begge de to store hadde en periode i høst hvor de sov leeeenge, men det ser ut som de glemte hvordan man gjorde det 😛 Men alt etter 7.15 er lov.

Så hittil er jeg overbevist om at klokken gjør det den skal, altså lærer skillet på natt og dag, og gir en forståelse av tid.

Har dere prøvd kid sleep?  Hva er deres erfaring? Når starter morgenen hos dere?

Kommentarer
(Lest 189 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

3 thoughts on “Kid Sleep, Hjelp mitt barn å sove!!

  1. Skulle ønske denne kunne brukes på min snart 1åring, men han er nok for liten ennå. Jeg får nøye meg med at han endelig etter 10,5 måned har slutta med nattpuppen og sover natta gjennom på eget rom! Selv om det bare er til kl 05.00 😛

  2. Ingen erfaring med den.. så jeg gleder meg til å høre om din!!! For i dag startet morgenen her også 04.30!!!!! På en søndag!!!!!!! Vanligvis er det 06.00. Og det skjedde etter jeg slutte å amme for en måneds tid siden.. før det klarte jeg å drøye det til sju med amming i senga.. Angrer for at jeg slutta! Hvertfall i dag når ingenting kunne holde henne i senga, hverken DVD eller leker. Oh the joy of motherhood! ;-P

  3. Disse ser veldig fine ut, men tror ikke de vil hjelpe på Ingrid (hun er kanskje litt for stor), og Cornelissen har ikke noe problemer med soving eller stå opp tider. Men kanskje Kristoffer vil få bruk for en..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.