Barn, Diverse

Kindersjokolade, super Lørdagsgodt for små (og store).

God morgen.

Her våknet jeg av en surklete Karoline. Kristine virker frisk, men Kristian sov lenge og da ante jeg ugler i mosen. Og når han begynt å våkne kom hosten, en skikkelig bjeffende hoste :/ Så da har han nok fått en virus-forkjølelse, jeg vet det ikke er falsk-krupp, så vi får se an i løpet av helgen om det er nødvendig med en lege time.

Så i dag blir det nok bare avslapping på han, for han er litt slapp og sliten, og vil bare ligge under teppet på sofaen. Så da får han lov til det, mens jentene går rundt han å leker doktor og skal ta tempen og gi medisiner 🙂 Passer på søsknene sine ja.

I dag er det den dagen i uken det er lov å kose seg litt ekstra, så da passer det fint at jeg er Buzzador, og får lov til å teste så mange supre produkter. Og denne gangen er det Kindersjokolade som kom i posten til små (og store) sin glede.

kinder3

 

HURTIGFAKTA
 Storplate 150 gram i 12 små porsjoner á 12,5 gram.
 Deilig melkesjokoladesmak fra Kinder i en storplate.
 Individuelt pakket slik at man unngår grisete fingre..
 Inneholder ikke nøtter.
 Inneholder ikke fargestoffer eller tilsetningsstoffer.
 Selges i de fleste dagligvarebutikker som Rema, Kiwi, Ica, Meny, Ultra, Rimi, Matkroken, Mega etc.

kinder4

kinder5

Jeg synes denne er best kald, mens barna er mest glad i den romtemperert. Mannen er også glad i disse da de er så små, for om søtsuget melder seg kan han ta en slik og det er borte, i motsetning til at om man åpner en stor melkesjokolade som ikke er pakket enkeltvis, da ender gjerne hele platen på 200 gram i magen.

De er enkle for små barnehender å dele med andre barn, den er enkel å holde og barna rekker å spise den opp før den smelter for mye.

kinder2

Andre ganger denne er veldig kjekk når man har små barn:

– om barna skal til doktoren og ta blodprøver eller til tannlegen, er det lett å putte en i vesken som premie når de er ferdige

– Om man skal til frisøren og 1 åringen våkner fra duppen rett før hun er ferdig

– Godteposer i bursdager/juletrefest o.l.

– På jentekveld

– Når man har lyst på noe søtt, men vil unngå å spise en helt sjokolade

– Når barna er syke

– I julestrømpen sammen med en klementin, et blad og en gave

kinder1

Så her falt de virkelig i smak hos små og store.

Vil du også bli Buzzador og få teste masse kule ting? Send meg en mail eller legg igjen eposten din i kommentarfeltet så sender jeg deg en invitasjon. Det beste er, man trenger ikke å ha blogg, bare du har en facebook, instagram, twitter konto så er du i boks 🙂

Har du smakt disse kindersjokoladene? Hva synes barna dine?

Kommentarer
(Lest 178 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

3 thoughts on “Kindersjokolade, super Lørdagsgodt for små (og store).

  1. Denne her er bare helt genial. Elsker den. Alle barna fikk i sin bursdagsgodtepose i dag også. Kindersjokolade er jo noe alle elsker, så dette har jeg ventet på.

  2. Jeg hadde lagt de unna litt for å ta bilder og slikt når det passet seg bedre, men Ine var helt oppe på vitrineskapet å henta seg sjokolade hun, HAHA. Jeg har småspist litt selv av disse, og skal snart buzze om det på bloggen selv 🙂 De er jo kjempegode, og veldig praktisk som du sier at man kan ta en sjokolade, enn hele plata 😐 Jeg blir også fort kvalm av sjokolade, så for meg er de veldig kjekke :):) Ine syns også de var veldig greie 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.