Aktiviteter for barn,  Familieliv,  Hverdagen

Kjenner dere Brannmann Sam…..

I dag hadde vi egentlig ikke noen planer over hodet, men så fikk jeg nyss i at det var gratis inngang på Messa i Tønsberg, så da fikk vi i oss maten også satt vi kursen dit.

Ungene har aldri vært på Messa og jeg har ikke vært der de siste 10-12 årene selv heller, så vi gledet oss stort til det siden det er blitt en del endringer siden den gangen. Blant annet gratis inngang.

Ungene syntes det var stas med bondegård, og det å kunne gå inn å klappe geiter og kaniner, og få hilse på hestene.

geit

Vi gikk først en runde bare for å se hvor stort det var, og hva det var å finne på for barn på ungenes alder, og det var en del. Salgsbodene gadd vi ikke ofre så mange tanker nå, når ungene blir 10-12 år så kommer de nok til å gå å shoppe der selv. Men jeg må si, at de smykkene o.l. som er i bodene må ha vært der siden jeg var 13-14 år 😛 Det var jo akkurat det samme, eller har jeg blitt så gammel at det på mote igjen?! Hjelpes!!

sjørøvermus

sjørøver

papegøye

Det var to show for barna våres sin aldersgruppe i dag, det første var en forestilling med sjørøvere og det slo virkelig an hos alle tre, men de var litt skeptiske og ville ikke gå bort til dem.

Når showet var ferdig gikk vi ned til tivoliet for å se hvilke karuseller de hadde i år, og jeg merker at jeg har blitt utrolig pysete som voksen, når jeg var 14-15 tok jeg alt, samme om det var høyt oppe og oppned, men nå fikk jeg jo hetta av tanken på å sette meg i den. Så jeg har vel kanskje endelig skjønt at enkelte farer utsetter man seg ikke for? hehe For det å få barn har virkelig gjort noe med våghalsen som prøvde det meste av karuseller.

karusell

Ungene ville kjøre bilbane, og jeg var litt skeptisk til at 2 åringen skulle kjøre uten en av oss, men vi satte henne sammen med 6 åringen, så det gikk fint, da passet han litt på henne. Men hun satt dønn stille og gliste fra øre til øre og vinket ivrig så fort hun så snurten av oss. Var utrolig leit når turen var ferdig da, men hun kom raskt på bedre tanker når hun kunne løpe rundt å utforske.

Etter tivolituren gikk vi opp til senen, for å se på Brannmann Sam.

brannmann sam klem brannmann sam show brannmann sam

Kjenner dere Brannmann Sam, ingen er så kjekk og stram…….

De danset er du veldig glad og vet det + hode, skulder, kne og tå før Brannmann Sam tok turen ned for å hilse på barna. I det vi trakk oss unna folkemengden så var det en mor som fortvilt etterlyste sønnen sin på senen, han var blitt borte fra henne. Og jeg kjente på at det må ha vært det ekleste hun kan ha opplevd den dagen, det ble med en etterlysning så jeg regner med at de fant han fort, men når ungene er borte da føles 30 sekunder som 30 minutter.

Når showet var ferdig skulle vi egentlig ned for at ungene skulle få ta en karusell til, men så begynte det å regne så ille, så ungene fikk hver sin smokkkjærlighet også kjøpte vi ferske smulteringer som vi koste oss med på vei hjem.

Så nå ligger mor å lader på sofaen, man kjenner det godt i en allerede gåen rygg når man går på sånne steder og jeg går anspent fordi det er så mye mennesker på et sted og jeg er livredd for å miste ungene av syne 😉 Da spenner jeg alle muskler, og jeg kjenner at hele kroppen verker. Men hva gjør man ikke for barna sine? Da pusher man seg litt ekstra for at de skal ha det gøy 😉  Så blir en tidlig kveld i dag 🙂

Hva har dere gjort denne pinsedagen?

Kommentarer
(Lest 472 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.