Familieliv,  Hverdagen,  Mammatips,  Sponsing og Samarbeid

Det er kos med kaos når du planlegger

ANNONSE

Siden jeg gikk i førsteklasse har det vært en indre stemme i meg, som har ropt og skreket så fort skoledagbøkene kom ut i butikkene. Jeg var medlem av Penny-klubben og lykken var stor når pakken med skoledagboken kom dumpende ned i postkassen. Fortsatt får jeg en barnslig glede av å se skoledagbøkene i butikkene (de få som er igjen, hva skjedde med snoopy, pusur, penny, nemi, topp ol.) . Og jeg kunne gått timesvis i bokhandlere og tittet på planleggere, notatbøker og skrivesaker.

Nå er jeg over 30, gift og firebarnsmor. Så selv om disse skoledagbøkene gir meg en barnslig glede innvendig så funker den utrolig dårlig til å planlegge hele familiens avtaler. Men det er det noen andre enn meg som har gjort noe med. Og jeg er svært takknemlig for det.

Vi er over  snittet mange i familien vår, og når man skal holde styr på alle aktivitetene til SEKS stykker?! Ja, da trenger man et godt planleggingsverktøy.For det gjelder å ha tungen rett i munnen, ellers blir det bare kaos. Det kan være kos med kaos altså, men det må være et planlagt kaos.

I tillegg har jeg “mamma”hjerne som tilsier at jeg ikke husker NOE som ikke er skrevet ned.

Det første jeg gjorde når skole og barnehagen startetopp var å skrive ned alle ferier, foreldremøter og fridager/planleggingsdager. Slik at de ikke kommer kastet på meg som julekvelden på kjærringa. For du kan ta deg rakkern på at det hadde gått i glemmeboken om jeg ikke hadde skrevet det ned. Og da kan man planlegge på forhånd om man trenger annet barnepass, fri fra jobb o.l.

Jeg kan, med hånden på hjertet si, at jeg elsker min planlegger fra Kos med Kaos(ikke sponset, bare meget fornøyd). Og om du vil teste den ut resten av året koster den akkurat nå bare 59 kr. Jeg har den med meg over alt. Perfekt å skrive ned notater i på f.eks foreldremøter o.l.

MEN! Siden vi er 6 stykker i huset, og boken som regel ligger i min veske så er det greit å ha en måte å kunne kommunisere felles hva som skjer. Det er ikke bare jeg som trenger å vite hva som skjer. Og hva er vel mer praktisk da enn ukesplanen fra Kos med Kaos Her kan du skrive inn familien og markere med ulike farger for hver person. Supert for de som ikke kan lese enda, eller for at barna lettere skal skille på hverandre.

kos med kaos

Rolig uke før man får ukeplaner og bursdagsinvitasjoner med hjem!

Denne er ut must på vårt kjøkken. Så når den forrige jeg hadde var helt utslitt, så ble jeg veldig lykkelig når Nina sa at jeg kunne få en slik i posten. Også med de supre tusjene til så er det lett å gjøre den til et blikkfang og ungene vet hvilken farge de skal se etter.

Akkurat nå er det supertilbud i nettbutikken. Du får Kos med Kaos sin planlegger og magnettavle med tusjer til bare 380 kr!

Jeg har hatt planleggeren begge årene de har laget den, og jeg gleder meg allerede til neste års opplag. For dette er virkelig en bok og magnettavle som er laget FOR familien. Ungene går å sjekker middagslisten og hva som skal skje HVER dag, og gjerne flere ganger om dagen.

Liker du å planlegge? Har du Kos med Kaos sine planleggingsverktøy for familien?

Kommentarer
(Lest 228 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.