Bokanmeldelser, Hverdagen, Konkurranser, Mammatips, Sponsing og Samarbeid

Kos med kaos

//Sponset bok//

Kos med kaos

Når man blogger har man en unik mulighet til å bli kjent med andre i samme situasjon som deg selv, og jeg må si at jeg har møtt mange fine mennesker gjennom min reise i Bloggosfæren. Og mange av dem er jeg så heldig å få kalle mine venner. Noen får man bedre kontakt med og treffer oftere enn andre. Og en av mine gode bloggvenner og store inspirasjonskilder er Nina, som skriver bloggen Idèbank for småbarnsforeldre.

Hun er i samme situasjon som meg, og har snart 4 tette barn. Hun har riktig nok termin 2 mnd før meg og er hvert øyeblikk ferdig gravid, men vi er i samme båt. Så gleden var stor når hun laget en kalenderbok for familien, som heter Kos med kaos. For hun har laget den så den skal passe sin familie, og siden vi snart har fire barn også så tenkte jeg at dette er boken for meg.

Så jeg var ikke sen om å takke ja til et samarbeid med denne boken.

2015-11-09 11.15.20

Nydelig tegning av familien, sant?  I’m an artist 😉 

Det jeg synes er så genialt med boken er at det er god plass til å skrive ned og planlegge hele måneden, det er handlelister, og ikke minst månedens mål, -utfordring og -oppskrift. Så her kan man være kreativ med (eller uten) barna og man kan prøve en middagsrett i måneden som man kanskje ikke har prøvd før.

2015-11-09 11.16.17

I boken, Kos med kaos, er det også noen sider med f.eks oppsummering av sommeren 2016 der du kan skrive ned ferieminner, oppsummering av julen 2016, oppsummering av hele året 2016, bursdagssider, bilbingo o.l. så om du kjøper en ny versjon av denne hvert år kan man samle mange gode minner slik at barna kan se når de blir større og kanskje føre de videre til sine barn igjen 🙂

Boken er heller ikke så alt for stor så du får den lett ned i vesken slik at du hele tiden kan passe på at du ikke dobbelbooker noen avtaler.

2015-11-09 11.17.23

Noe jeg har savnet i andre almanakker er et sted til å skrive ned gullkorn, for av en eller annen grunn er det når man er på tur eller ute som de sier mange fornøyelige ting. Så denne siden kommer til å bli brukt flittig.

Så nå har jeg nok en grunn til å glede meg til det nye året, sammen med den store begivenheten som at vi skal bli firebarnsforeldre.

Og jeg er så heldig at jeg har fått et eksemplar av Kos med kaos som jeg skal få gi bort til en heldig leser også. Og det eneste du MÅ gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget her og dele innlegget videre.

Men vil du ha flere lodd i hatten, så kan du gjøre følgende: 

Følg bloggen min på facebook

Følg Idèbank for småbarnsforeldre på facebook

Følg @frujacobsenno og @smabarnsforeldre på instagram.

Vil du sikre deg Kos med kaos boken med en gang? Eller sikre julegaven til ei god venninne kan du bruke koden: frujacobsen inne på www.kosmedkaos.no og du får 20% på din bestilling 🙂

Vinneren trekkes på Torsdag når ungene er i seng.

Kommentarer
(Lest 1 556 ganger, 1 Lest i dag)

26 thoughts on “Kos med kaos

 1. Hei! Jeg tar full pott. Både på Facebook og på instagram 🙂 Hadde vært ei fin førjulsgave til familien min 🙂

 2. Hei! Ei sånn hadde vært kjempe kjekk, har nettopp blitt 3 barnsmor og har siklet en stund på den der boka allerede! Krysser fingrene!

 3. Denne boken står på ønskelisten i år! ??
  Liker dere begge både på facebook og instagram og delere innlegget videre ☺

 4. Denne boken virker helt genial, og jeg har veldig lyst på den! Elsker orden i sakene, men ikke alltid det er like lett med hektisk hverdag for alle med sine ting. Denne tror jeg ville hjulpet oss å ha kontroll på alt ?? den ser hvertfall veldig fin og smart ut ? følger dere begge både på instagram og Facebook ?

 5. Liker selvfølgelig sidene, og krysser fingrene. ????
  Er mamma til 5. 4 tette og en attpåkladd .?
  De vokser fra meg for fort da, to har blitt over 18.

 6. Denne vil jeg veldig gjerne vinne 🙂
  Prøver lykken med full pott, både på Fb og Instagram. Og har delt innlegget videre 🙂

  *Krysser fingrene* 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.