Familieliv,  Hverdagen

Lite å skrive om

Beklager lite blogging om dagen, men når man kun ligger i sofaen med benet høyt eller sitter på en stol med benet rett ut skjer det ikke mye spennende:)

Jeg har fått et par pakker på døren som jeg gleder meg til å vise dere da 🙂

Ha en super Lørdag 🙂

Posted using Tinydesk blog system app

Kommentarer
(Lest 38 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • siljelan

    Usj av meg! Så utrolig kjedelig at du tråkket over! Vet hvor vondt det kan gjøre 🙂 Spilte selv håndball i mange år. Og la meg bare si det sånn at det ble et par overtråkk! Flaks at det ikke var brudd – eller at senen røyk helt. Så håper jeg du får trent opp elastisiteten igjen! Det fikk til slutt ikke jeg. Så skigåing og løping i terreng er fortsatt litt utfordrende, kan du si…

    Masse god bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.