Hverdagen

Lite nytt…..

God kveld i stuen!

Her føler jeg at dagene går i et og jeg føler jeg har lite nytt å putte inn i bloggen. Eller vi fikk verdens nydeligste dress fra Vivtra i går, så jeg håper 2 åringen er med på å hjelpe mamma med å ta noen fine bilder.

Jeg startet dagen med å sove lenge, trene og skrubbe ned gangen, gosj så møkkete det blir der med barn som har vært ute å lekt, dresser, ulltøy, våte votter og luer, også katten som stadig er innom for å titte. Men jeg fikk i allefall brettet en del tøy i skuffene dems, lagt luer og votter på plass og hivd en hel haug på vask. Så nå skrubber jeg den ikke igjen før snøen er borte.

I går var vi ute i mange timer og laget hule, akte og husket.

2015-02-09 14.25.08

Jadda, la oss vise frem disse dobbelthakene. (Det er litt rart at uansett hvor tynn jeg har vært har jeg litt dobbelthake 😛 )

2015-02-09 14.25.26

Mammaen fikk ikke plass, jeg kom halvveis den ene og andre veien, men ikke helt igjennom.

2015-02-09 15.03.59

Å skli er utrolig gøy, og 2 åringen sovnen promte i går. Tror aldri hun har sovnet så fort før.

Nå sitter jeg egentlig bare å sikler på ny telefon fordi iPhonen har begynt å tulle med touchen og batteriet 🙁 Men det er jo svimlende priser for sånt, får jo tre vaskemaskiner for samme pris som en ny iPhone 😛 Så tror ikke det blir iPhone denne gangen. haha 🙂

Jeg er sterkere tilbake i morgen 🙂

Ha en super kveld, nå skal vi se greys og kose oss med kvelds 🙂

Kommentarer
(Lest 42 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.