Ukesmeny

Livsstilsendring og ukesmeny uke 15

Nå har det gått 4 uker med livstilsendring sammen med Healthy Active Mama. Og det har virkelig gitt resultater på flere områder i livet. Jeg har gått ned 3,5 kg, og hele 11 cm rundt midjen. Det er helt supert. En topp som var super trang før jul sitter endelig som den skal, og jeg har fått bukseutvalg i skapet igjen og ikke bare en bukse jeg kan bruke offentlig.

Jeg er endelig der jeg var før jeg ble gravid med minstemann, og har dermed nådd delmål 3!! Det hadde jeg ikke trodd for noen måneder siden. Og jeg er glad jeg har gått skikkelig inn for livsstilsendring og ikke bare en slankekur. Og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg tenker mer på hva jeg spiser, og hvor mye jeg spiser. Og det er så og si ikke noe usunt i huset, rett og slett for å unngå fristelser. Fra i dag er jeg med på Helene Drages utfordring om å ikke spise snop før 31. Mai, men jeg har 2 planlagte “sprekker”. Familiebursdag i April og så klart er det lov å spise is på 17. Mai. Flere som skal være med?

livsstilsendring

Jeg kommer mer tilbake til livsstilsendringen i et eget innlegg, men dere kommer nok til å se det litt på ukesmenyene fremover også.

Det er utrolig mye god mat, og man kan egentlig spise det meste, man må bare spise litt mindre. Og det er ikke farlig å spise litt snop i helgene. Man skal leve, man skal kose seg. Men man trenger ikke spise 4 melkesjokolader, 1 skål is og 1 pose potetgull. Men om du klarer å moderere deg så kan man spise det meste.

Hva er det på menyen hos deg? Vil du vite mer om min livsstilsendring?

Kommentarer
(Lest 300 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Livsstilsendring og ukesmeny uke 15

  1. Godt jobba 🙂 kjemperesultater på kort tid 🙂 jeg følger spent med videre, motiverende å følge emd på 🙂

    Her er det det litt diverse denna uka på planen, blant annet wok, kokt torsk, potetsuppe og heimelaga pizza 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.