Topp 3 julesanger

julesanger

Bilde lånt her.

Jeg elsker julesanger, og jeg hører på juleradiokanalene så fort de åpner i November, men enkelte sanger treffer meg jo mer enn andre, og uanett hvor mye jeg hører på dem så reiser nakkehårene seg når de julesangene blir spilt.

Jeg hører på julesanger fra morgen til kveld i Desember. Det er viktig for meg når jeg skal gjøre juleting som å pakke inn julegaver, slappe av, vaske og rydde 🙂 Jeg vet mannen får litt mark når jeg begynner å mase om jul allerede i Oktober måned, men han har lært seg til at enten kommer pynten 1. Desember eller så kommer den første advent, alt etter som hva som kommer først 😉

Så i dag tenkte jeg å tipse om mine topp tre julesanger som jeg bare MÅ høre på flere ganger om dagen:

Julesang nr 1:

Mary, did you know? – Pentatonix

Julesang nr 2: 
Kurt Nilsen- Stjernesludd
 

Julesang nr 3: 
Wenche Myhre – Lys i mot mørketida
 

Hvilke julesanger bare MÅ du høre for å få julestemning?

Kommentarer
(Lest 127 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.