Ukategorisert

Lykkelig? Hvilke 5 punkter gjør meg lykkelig tror du?

Hva legger du i år være lykkelig? Er det å være glad, eller er det en egen følelse man får i kroppen?

I dette året skal jeg fokusere mer på meg selv, og det som gjør meg godt. Og hva er vel bedre enn å starte med det som gjør meg lykkelig? Men hva gjør egentlig MEG lykkelig? Etter litt nøye tenking så har jeg kommet frem til 5 hoved punkter.

1. Mann og barn:

Altså, hva er vel bedre enn å legge seg inn i armkroken til mannen om man føler seg litt utenfor. Eller få verdens største klem av ungene når de kommer hjem fra skole og barnehage! Altså, det er ingen i verden som gjør meg så frustrert og sint heller som mine barn og mann, men det er heller ingen her i verden som gjør meg så lykkelig. Akkurat slik det skal være.

2. Musikk

Jeg MÅ høre på musikk i løpet av dagen. Helst skulle jeg hørt på musikk hele tiden, men det lar seg ikke gjøre. Og jeg har vært sånn hele livet. Alltid elsket musikk og dans. Jeg sovnet med walkman og discman i ørene allerede som veldig liten.

3. Et ryddig og rent hus

Og da er det vel et paradoks med fire barn? For er det noe jeg sjeldent har så er det et helt ryddig og rent hjem på alle områder. Men mer og mer nå som de er blitt eldre. Og det kjenner jeg er litt godt. At man endelig kan begynne å ha ting på stell mer enn 5 minutter.

lykkelig

4. Trening

Det å ta seg skikkelig ut, kjenne svetten sile og bare fokusere på seg og sitt en stund. Det er virkelig godt for kropp og sjel. Så året som kommer skal jeg virkelig fokusere mer på trening. Og til våren skal jeg ned i garasjen og slå løs på bokseputa som henger der. Det gleder jeg meg til.

5. God mat og drikke.

Jeg er veldig glad i mat. Er nok litt arvelig belastet der. Men altså, det finnes så mye sunn og god mat. Og å nyte et bedre måltid, med en iskald pepsi max  er fantastisk. Men jeg er også veldig svak for sjokolade, som gir meg en “falsk” lykkefølelse. Så den prøver jeg å kutte kraftig ned på.

Hvilke 5 ting gjør deg veldig lykkelig?

Kommentarer
(Lest 154 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.