Kropp, Kosthold og Velvære

Mammamage level 3

I dag rundet jeg endelig nivå 3 på mammamage appen. Jeg har vært alt for slapp i julen til å gjøre disse øvelsene, jeg har kun gjort de jeg lærte hos Mammamagetrener Marit Sola for snart 2 år siden.

Jeg merker mer og mer hvor positivt det påvirker de dype magemusklene at jeg gjør de. For jeg kjenner oftere og oftere at de “skrur seg på” automatisk. Spesielt om jeg må ta i litt, eller jeg må bære en av de store ungene. Og det er et godt tegn, selv om jeg har en laang vei igjen å gå.

Og med nytt nivå nådd må jeg, tradisjonen tro, ut av komfort sonen.

Jeg ser at fra front så ser magen bredere ut, men det kan nok skyldes bh’en jeg har på og måten jeg står på. Magen har fått mindre bulker, så noe har jo skjedd, men fra forsiden er det umulig å se.

Fra siden kan man se stor endring fra jeg startet og til nå. Og jeg må si det er godt å se det på bilder at det er forandring, sånn i virkeligheten merker jeg ikke store forskjellen. Jeg får stadig høre at folk ser endringer, men jeg merker de ikke stort selv.

Jeg har i tillegg begynt å trene litt mer og fast. Det kjenner jeg blir bra, og jeg håper ikke det tar alt for lang tid til resultatene begynner å synes. Jeg gleder meg til vår og fint vær slik at vi kan leke oss i hagen i tillegg.

Du kan lese mer om min reise innen mammamagetrening på bloggen om du søker på :mammamage

Mammamage er noe jeg virkelig brenner for etter at jeg lærte hva det har å si for helsen fremover. Hva det kan gjøre med kroppen å trene den feil, og ikke minst hvilke skader du kan få av å ikke være forsiktig.

Trener du mammamage? Har du sjekket om du har diastase?

Kommentarer
(Lest 468 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Mammamage level 3

  1. Syns du er råtøff!
    Tror ikke jeg har delte magemuskler, men 15 kg for mye DET har jeg.
    Skulle tatt tak i formen jeg også altså, men det går trått her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.