Mammatips: Maissnacks til babyen

mais2

Når man har mange barn som er tette i alder, er det det ikke alltid like enkelt å holde grensene for lørdagsgodt. Får den ene, vil den andre ha. De to største er det bare 1,5 år i mellom, så der var det relativt enkelt. Men jeg liker å finne de sunneste alternativene.

Når storebror var baby fikk han tygge en del på kavring og skalker. Men så har jeg visst blitt litt mer hønemor på enkelte ting i løpet av årene. Så nå liker jeg helst ting som smelter litt i munnen på minste.

mais3

Når Lillesøster var liten fikk jeg tips om noen skumpinner. Og jeg løp som en hodeløs høne gjennom x-antall butikker før jeg fant disse herlighetene. Og hun var hektet, og mammaen også. For disse er geniale f.eks når man lager middag og babyen er utålmodig. Gi en pinne og de roer seg.

mais1

Lillebror er også hektet. Og hadde han fått lov hadde han nok glatt spist 10 på rappen. Han lytter til knaselyden som kommer når han biter på den, øver på tygging og leker litt med den. De er kjempe enkle å holde for små babyhender, da de er runde og lange. Minner en del om ostepopp bare uten den forferdelige stanken.

mais5

Til og med de største spør om de kan få disse. Og det kan de jo så absolutt. Så her koser både de store og de små seg med maissnacks. Og bor du nær svenskegrensen så anbefaler jeg deg å kjøpe de der. De er MYE billigere over grensen. De små posene koster 13 kroner og 2 store poser gav jeg 40 kr for. Det er mer i de store posene i Sverige enn det er i de store posene her hjemme.

maissnacks

Lillebror sin favoritt er den med tomater og purreløk, så her lukter babyen kinamat hele dagen 😉

Disse er supre å ha med i stellevesken, på biltur, ha i skapet og gi når du lager neste måltid, når de er møkklei kjøreturen eller i køen på butikken.

De fleste kan spises fra 7 mnd, men det står 8 mnd på andre. Det er nesten ikke forskjell i konsistensen så jeg hadde gitt de det står 8 mnd på til en på 7 mnd jeg altså.

Har du gitt maissnacks til babyen?

Kommentarer
(Lest 425 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Mammatips: Maissnacks til babyen

  1. Maispop har vært populært her også. Men nå er det diverse andre ting som har tatt over: den økologiske baby serien til Organix har utrolig mye smart og bra finger food til baby. Kjeks med diverse smaker etc fra 7 mnd +. Mye bedre med litt med smak i, syns guttene her. Maispop er veldig godt med litt dip til og, samen med grønnsaker til de større. Et lite tips!

    1. hahaha 🙂 Synes jeg ser det 😛 Han har begynt å skulle ha alt vi har. Så det spørs hvor lenge det varer. Men de eldste spør etter de selv, så enten spiser de det bare fordi mini spiser de eller så synes de at de er gode 😉 Litt usikker på om jeg tror de synes de er gode 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.