Hverdagen

Månedens blogger i Februar

Månedensblogger

I dag blåser jeg i janteloven, og jubler høyt!!

For i går fikk jeg vite at jeg ble månedens blogger for Februar her på Familieprat.  Og jeg er så stolt, ydmyk og full av takknemlighet til alle dere som er innom bloggen min og kommenterer. Om det er en i året eller en om dagen så er dere like mye verdt og jeg setter stor pris på hver eneste en av dem.

Om ikke lenge runder jeg 400 likere på facebook, og da kommer det en flott giveaway fra Barn og Baby , så hjelp meg gjerne å nå 400 likere der inne. Bare 30 stykker igjen. Klarer vi det allerede i helgen kanskje så giveawayen kan komme ut på mandag eller Tirsdag.

Det kommer til å skje noe annet spennende også, som jeg vil dele med dere men det kommer når jeg vet mer tidspunkt 🙂

Nå skal jeg se på film med ungene, før det er kvelden for dem og filmkveld for mor og far 🙂

HA EN FORTSATT FIN KVELD, og TUSEN MILLIONER TAKK for at nettopp du tar deg tid til å lese bloggen min 🙂

Kommentarer
(Lest 39 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.