Barneklær og utstyr,  Månedens Giveaway 2015

Månedens giveaway Februar 2015: #Vivtra

Ny måned, ny giveaway 🙂 Det ble tilslutt en del som ble med på forrige giveaway også, da er det ekstra gøy å ha satt i gang slike ting på bloggen.

I Februar har jeg fått med meg en designer som jeg har beundret lenge, helt siden jeg la øyne på plaggene hennes for første gang. Også har jeg fått være så heldig at jeg har fått møte henne en gang også. Og jeg håper jeg møter henne på eventet til familieprat nå i Februar også, for makan til hjertegod dame skal du lete lenge etter.

Og designeren jeg snakker om er VIVTRA. Hun tar alle utfordringer på strak arm, og produserer de lekreste kreasjoner. Bloggen hennes er virkelig verdt å ta turen innom. Sjekk også ut hennes instagram (@vivtra)

Følg henne også på facebook og få med deg konkurranser, inspirasjon og nyheter.
I månedens giveaway kan du vinne en nydelig ullkjole. 
feb1 feb2 feb3
feb4
Vinneren kan velge mellom Lilla, Grå og Hvit i str 62 – 134. 

Legg igjen en kommentar med farge og størrelse og du er med.

Vinneren trekkes 1. Mars og publiseres sammen med neste måneds giveaway 🙂 
Følg gjerne Fru Jacobsen på facebook for å få med deg konkurranser, litt fra hverdagen og unike bilder som ikke kommer på bloggen. 

Kommentarer
(Lest 131 ganger, 1 Lest i dag)

36 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.