Månen og Mars – et sjeldent syn

rp_månemars4-482x724.jpg

I natt kom jeg plutselig over at noen på facebook syntes det var noe spesielt med månen, så jeg var ikke sen om å finne frem objektivet med langt fokus og en kikkert. Jeg så faktisk på månen for første gang med kikkert i går, og det var utrolig fint. Og når jeg etterhvert skjønte at det var Mars som var i nærheten av månen måtte jeg knipse bilder 🙂

Etterhvert som tiden gikk ble det klarere og skyene trakk seg tilbake, og da kom Mars frem med all sin prakt. Jeg skulle gitt mye for å ha et objektiv som zoomer enda mer akkurat da. Mitt går til 300 😛

månemars2

månemars3

Jeg må ha vært et noe spesielt syn der jeg fløy barbent ute i hagen i fleecekåpen med kameraet rundt halsen kl 02.00 om natten, for å ta bilder av månen og mars. Det er ikke hver dag mor er våken på den tiden, så da måtte muligheten benyttes selv om jeg egentlig hadde lagt meg for kvelden.

månen og mars

Det er vel ikke sjeldent at man kan se noe slikt her nede på jorden, men det er faktisk første gang jeg selv har sett månen og mars sammen så for meg var det kjempe stort 🙂 Og jeg hoppet nesten litt der jeg stod med speilrefleksen i hånden, om det var glede eller fordi det var ganske kaldt å være barbent ute på denne tiden av året vites ikke 😛

Hva synes du om bildene? Har du sett månen og Mars sammen?

Kommentarer
(Lest 86 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Månen og Mars – et sjeldent syn

  1. Så spennende! Skulle gjerne hatt noen slike bilder å vise til. Eldstemann har dilla på verdensrommet og mor har en svak drøm om at han kanskje blir romforsker eller noe når han blir større.. hehe

  2. Lærerikt for meg! Vi sto og og så dette i går kveld/natt. Men vi visste ikke da at det var Mars vi så på. Men nå vet vi det, takket være deg. Moro! Spennende med bilder!

  3. Vi sto også og så på dette i går kveld. Men vi visste ikke at det var Mars vi sto og så på. Lærerikt for meg! Moro med bildene dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.