Matpakkemamma og matpakke inspirasjon

På Mandag skrev jeg om Plyndringstimen og sunne alternativer man kan gi til ungene sine. Og nå et innlegg om matpakke. Og på Mandagen startet vi hverdagen med et brak, med en fersk førsteklassing og en erfaren andreklassing i hus, og jeg ble matpakkemamma på heltid. Andreklassingen kunne fortelle sin søster at sånn og sånn gjorde man på skolen, og han skulle passe godt på henne.

Matpakkemamma, og matpakke inspirasjon.

På Tirsdagen gikk jeg en tur etter skolelevering og endte på Extra, og der hadde de fått inn Kaluza-boksene. Og for de som har mange barn , så vet dere at matbokser tar enormt med plass. Men 8 stk Kaluza-bokser får plass på samme område som 2 andre matbokser. Så da fikk mor ryddet i skapet. Jeg er jo nå en ekte matpakkemamma med to barn som skal ha skikkelig matpakke hver dag.

matpakkeonsdag

Det er ikke til å stikke under en stol at det er enklere å spise sunt om maten ser innbydende ut også. Jeg lager ikke designer matpakke. Ungene får næringsrik mat, og da er det ikke så farlig om det ikke er brødskiven som blir spist. Så her forblir brødskiven med skorper, og ikke delt opp i ulike former. Jeg var selv ikke veldig glad i matpakke, så jeg vil gjøre den fristende for ungene.

Matpakketorsdag

Ungene er veldig fornøyd med at maten har hvert sitt rom slik at ikke grønnsakene er fulle av smuler når de skal spise, og brødskiven blaut av vannet fra agurken, eller annet grønt de har med seg.

matpakke

Fredager er det litt “kosemat” i matpakken. Strålende fornøyde unger som fikk med kjeks i dag.

Jeg syntes disse var så gode at jeg kjøpte to til hver av ungene, selv om det er noen år til Lillebror begynner i barnehagen. Greit å kjøpe flere når man liker noe.

Hvordan matpakke har barna deres?

Kommentarer
(Lest 599 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Matpakkemamma og matpakke inspirasjon

  1. Elsler Kaluza boksene, vi har to av dem.. Men jeg må på exrranfor å kjøpe fler:-)

    Minus er at en vanlig yoghurt ikke går i den, men Q og skyr posene med yoghurt passer jo så da går det greit 😉

    1. Hadde 1.klassingen spist godt når hun fikk brød så hadde de vært geniale. Men hun er ikke spesielt fan av brød p skolen, så jeg må ha litt annet i også. Det er viktigere for meg at hun får i seg noe av god kvalitet enn at det på død og liv er skiven hun spiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.