Barneklær og utstyr,  Klær og tilbehør,  Sponsing og Samarbeid

Me & I party og ny kolleksjon

//sponset innlegg//

På Tirsdag hadde jeg Me & I party her hjemme, vi var dessverre ikke så mange pga sykdom, er jo rette tiden for det nå dessverre. Men vi som var har håper jeg hadde det koselig. Blant gjestene mine var Fru Gravningen.

mei1

Lisbeth var den heldige utvalgte som fikk komme til meg, og makan til koselig og hyggelig dame skal du lete lenge etter. Selv etter nesten 1,5 time i bilen og  med regn som bøttet ned når hun kom med store bagger, så var humøret på topp. Det står det respekt av.

mei2

Vi var jo se heldige å få se og kjenne på klærne. Svigermor syntes klærne var så deilige i stoffet, og  jeg tror hun kjente på så og si alt hun hadde hengende på stativet. Og jeg som er i overkant glad i disse klærne, ville gjerne kjøpe hele stativet. Spesielt likte jeg genseren Lisbeth hadde på seg. Er det noe som står høøøøyt oppe på ønskelisten er det denne.

Jeg glemte jo nesten å ta bilder da, så derfor blir ikke så mange bildene med her 🙂

Denne gangen på partyet bestillte jeg kun klær til ungene, også en lue til meg da, for jeg virkelig digger de luene dems. Kanskje til og med jeg som ikke har brukt lue siden 3. klasse på barneskolen endelig begynner å bruke det og slipper å fryse av meg ørene hver vinter 😛 Gleder meg til de kommer i posten og at dere får se de 🙂

******

Samme dag som jeg skulle ha treff så fikk jeg mail fra min kontakt i Me & I at etter jeg skrev innlegget om at de søkte flere selgere så hadde det ganske kjapt inn søknader merket med Fru Jacobsen. Så tusen takk til dere der ute, og det betyr jo, forhåpentligvis, at jeg klarer å formidle til dere hvor gode disse klærne. Og hvordan de er verdt sin vekt i gull 🙂 Jeg har snakket med flere jeg kjenner, og i Sverige er visst dette kjempe stort, så det er lov å håpe at jeg er med på at det blir super stort her i Norge også.

2014-10-09 15.14.20

Denne kjolen er fra me & i, den er 4 år gammel og har vært i tørketrommel, kokvask og vasket vanlig x-antall ganger. Den er like fin i farge, trykk og fasong enda 🙂 Det er det ikke mange andre plagg og kjedebutikker som kan måle seg med 🙂

I tillegg har de i disse dager lansert en kolleksjon som heter Memory Lane i forbindelse med at de feirer 10 år, der de har valgt ut noen favoritter som har vært tidligere, og relansert disse.

Mine favoritter i den kolleskjonen er disse:

memory1

Gunpowder flower tunic

memory2

Velour skirt with spikey at back

memory3

Retro velourpants

Kommentarer
(Lest 160 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.