Barn,  Barn og Helse,  Barneklær og utstyr

Med hjertet i halsen

I går kveld opplevde jeg noe som alltid har vært min store skrekk.

Smokken til Karoline laget en sånn rar surkle lyd, og jeg hadde sjekket smokken for nøyaktig 1 time siden. Og siden farmor og Bess var på besøk fikk hun smake namme, så jeg skulle bare ta smokken slik at den ikke falt på gulvet. Og den kom ut i 2 deler!! Kan tro jeg skvatt, det har alltid vært min skrekk at en av ungene skal sette smokken i halsen, og nå skjedde det.

smokkenDenne smokken er 14 dager gammel, og hun bruker kun smokk mens hun sover eller er trøtt. Så den er ikke brukt mye, og på esken står det at de skal skiftes ut hver 3 mnd!!

En liten time før dette var det ikke et eneste merke i denne smokken, men når jeg skulle ta den ut av munnen hennes kom den i 2 deler. Dette er skummelt!

Kristine brukte sine smokker MYE, hun bet på dem og man så tannmerker på dem, men de delte seg aldri slik! De skal tåle litt, de er jo laget for å være i munnen til babyer og barn. Og jeg tenker med gru på hva som kunne skjedd om jeg ikke merket den rare lyden.

Jeg har sent dem en mail, og hørt hva som kan være grunnen og håper jeg får svar raskt.

Oppdatering:

Etter å ha sendt mail til MAM på deres facebookside, fikk jeg beskjed om at de skal sende meg en konvolutt så jeg kan sende inn den ødelagte smokken slik at de kan finne ut hva som har skjedd. Også skal vi få ny smokk fra dem 🙂 Snakk om service!! Tommel opp 🙂

Har du opplevd noe liknende?

Bruker barnet ditt smokk, evt hvordan type?

Kommentarer
(Lest 203 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

 • Sabine

  Uff det er så skremmende det der, skjønner godt at du ble redd når den va så ny og ikke ett eneste bitemerke i den.. Dette skjedde flere ganger med smokken til min gutt da han var liten, men han bet dem i stykker. Med en gang det var bitemerker i smokken tok jeg smokken og dro i smokk’delen for å dobbel sjekke at den var på plass, flere ganger slet den seg når jeg så vidt fikk brukt noen krefter til å dra. Etter det dro jeg alltid i smokken før han fikk den for å være sikker på at den hang på plass.

 • hagemor

  Oj, det var IKKE bra! Opplevde noe lignende, men da hadde den blitt bitt på en god stund i forkant. Fysj, så skummelt! Jeg har aldri brukt mam, kun NUK.

 • Maria

  Uff! For en ubehagelig opplevelse!

  Vi bruker også mam, men nå skal jeg revurdere om vi vil fortsette å bruke de når mini begynner å få tenner..

 • frugravningen

  Hjelp. Nesten glad for at ingen av mine to minste liker smokk. Sånn sett er jo totten ganske sikker.

 • medhjertetpaarettsted

  Jepp, og fikk samme koselige tilakemelding:)
  Følte de tok det hele veldig seriøst. Men jeg skygger unna den typen smokk. Skjedde det samme her for ikke så lenge siden, men den løsnet i “låsemekanismen”

 • Gine-Elisabeth

  Ja det er skummelt :/ her ender smokkene rett i søpla når de lager rare lyder 🙂 bruker kun mam, og aldri opplevd at de har blitt så ødelagt før :/ nå må jeg nok vurdere smokkbytte til et annet merke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.