Ukategorisert

MEget god blogger, og god venninne

Jeg har tidligere delt mine favoritt blogger, og det virket som dere likte. Så her kommer oktobermåneds blogger, litt sent men godt.

Månedens blogger er www.louiseslilleverden.no.

11822121_10206341786397821_1357887172_o

Louise er ei fantastisk dame som jeg har vært så heldig å få møte ved to anledninger, og hun er like varm og god som hun ser ut som. Og ikke minst inkluderende, hun tar deg for den du er!

Hun ble først blogger gjennom Familieprat, men etter mye krøll og rør så valgte hun også å forlate det synkende skipet og starte for seg selv. Og jeg har vært så heldig å få følge reisen hennes hele veien.

Blogger

Louise må være en av de sterkeste damene jeg vet om, og ikke minst mest positive. Hun er hardt rammet av ME, og tilbringer store deler av tiden på et mørkt rom i sengen, med øreplugger. Men det jeg synes er så fantastisk er at hun virkelig utfordrer seg selv og sin egen utholdenhet ved å være med ungene på ting, dra på bloggevents, blogglunsjer og virkelig stille opp for de som står henne nær. Og jeg kjenner at det hadde vært gull å bodd nærmere henne.

Selv om jeg har møtt henne kun to ganger, anser jeg henne som en av mine gode venner. Jeg kan spørre henne om alt og hun svarer uten å dømme. Hun kan le, og hun deler når hun ikke har det så bra, og hun deler om hun har en fantastisk periode.

Du er gull snuppa, og jeg håper virkelig at du får en leserstorm fremover, det fortjener du <3

Besøk bloggen hennes HER og følg henne gjerne på Facebook  og instagram: louises_lille_verden

Kommentarer
(Lest 145 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.