Barneklær og utstyr, Jobbe hjemmefra, Klær og tilbehør, Shopping, Sponsing og Samarbeid

Me & I selger, vi trenger DEG!!

Skrevet i samarbeid med Me & I

Som dere vet så er jeg veldig glad i klær til både meg selv og ungene, spesielt ungene. Er det shopping som står for tur er det stort sett dem det blir klær på. Det finnes jo så utrolig mye fint. Etter at jeg ble Me & I bloggvenn har jeg virkelig fått øynene opp for hvor gode klærne dems er, før hadde jeg jo bare hørt om dem og hørt at klærne var gode både for store og små.

Jeg fant faktisk ut i stad når jeg pakket vekk en del av klærne som ikke passet Karoline lenger at jeg hadde en me & i kjole liggende etter Kristine. Og jeg husker hun var veldig glad i den. Den er nå 4 år gammel, vært x antall ganger i vaskemaskin og tørketrommel og den er jaggu like fin både i farge, mykhet og størrelse. Det er det ikke mange merker som kan skryte på seg 🙂

Alle tre ungene elsker klærne de har fra me&i, og de spør etter dem. Og Kristine som er høysensitiv som reagerer på alle mulige ting som lapper, sømmer, og måten de strammer ELSKER å gå med de, og vi hører ikke NOEN klager!! Bare det gjør at det er verdt prisen 🙂

2014-08-27 12.21.11

2014-08-28 15.38.41

Så dette er virkelig klær jeg går god for og som jeg anbefaler videre til alle. Jeansene til Kristian er myke og gode og kan brukes like mye til pent som til i barnehagen, og det blir ikke stiv under yttertøy. For ikke å snakke om mine egne jeans, jeg bruker ikke annet lenger. Herlig kvalitet som sitter som støpt.

Ønsker du å oppleve den samme kvaliteten og få et GRATIS plagg hjem i posten? Da bør du lese videre. Og del gjerne innlegget videre.

2014-08-27 11.43.05

2014-08-27 11.43.30

Akkurat nå er me&i på utkikk etter nye selgere til deres salgsteam. I Norge er det i underkant av 100 jenter i alderen 20-50 år som kombinerer me&i med sin vanlige jobb. Og i hele Europa er de så mange som 900 me&i selgere. Jobben passer for deg som trenger en ekstra inntekt, ønsker en helt ny karriere, kan tenke deg å jobbe deltid et par år, eller bare har lyst til å gjøre noe sosialt noen kvelder i måneden.

 Hvis du ønsker å prøve deg som selger har me&i et kjempetilbud akkurat nå. Alle nye selgere får lov til å låne en prøvekolleksjon på ca. 90 plagg, en perfekt måte å prøve på jobben uten noen utlegg. De har oppstart for nye selgere hver uke og opplæringer fortløpende.

jeans2

Du trenger ikke å ha noen salgserfaring, men du må elske klær! Og hvilken kvinne gjør ikke det?

 Høres det spennende ut?

 Her forteller en me&i selger litt mer om jobben http://www.meandi.se/nn/sider/1196/1472/1649/1970/kristin.aspx

 Her kan du lese mer om hva du vil tjene

http://www.meandi.se/nn/sider/330/1472/1473/default.aspx

 Her søker du

http://www.meandi.se/nn/sider/361/1472/1580/bli-selger.aspx

 Best av alt! Oppgir du FRUJACOBSEN i skjemaet har me&i lovet deg et GRATIS dameplagg som du kan ha på deg på ditt første treff!

Så registrer deg nå, og bli bitt av basillen du også 🙂

 me1

Kommentarer
(Lest 435 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.