Konkurranser

Merk alt, ALLTID!

Med tre barn så sier det seg selv at man ikke kan huske hvor man legger alt til en hver tid, og når en leverer i bhg og en henter så er det ikke alltid man vet hva som er tatt med og ikke, og da hender det at ting blir igjen i f.eks tørkeskapet eller liknende. Unger som tar med seg kosedyr over alt og leker som er med hit og det, ender stortsett med at noe blir borte.

Og da er det viktig å MERKE!!

Når jeg jobbet i barnehagen så forstod jeg ikke helt hvorfor foreldre merket hver sokk og hver eneste truse i skiftekurven, vel det vet jeg nå. For unger de kan miste, glemme og legge fra seg de underligste ting. Og hver dag henger det lapper i barnehagen om at et barn savner jakker, votter, sokker eller lue.

For en stund siden fikk jeg en koselig mail fra Din Merkelapp om jeg ville teste lappene dems, og det ville jeg jo for er det noen som har med seg noe over ALT så er det mine tre skatter. Jeg valgte rosa denne gangen og gikk for kun etternavn og nummer slik at de kan brukes til begge jentene, for Kristian har egne.

merkelapp

Nå har vi testet dem en stund, og de sitter blant annet på frøken kanin bamsene til jentene. De har vært i vaskemaskin, tørketrommel, sovet med, suttet på, siklet på, lekt med og pelt på. De sitter fortsatt som støpt og finnes ikke slitt. Det er gode merker. De er kun til å klistre så man slipper frem med strykejern eller andre ting for å feste de på, og de sitter som støpt 🙂

bestitest2

I 2013 ble de også kåret til BEST I TEST! Det sier litt om kvaliteten, og det finnes mange forskjellige som tilbyr ulike lapper, men disse er gode og tykke og av super kvalitet.

Og hvem er vel jeg som blogger som sitter her å skryter av fine lapper og ikke deler med dere? Det kan vi ikke ha noe av. Så her kommer en liten giveaway:

En heldig vinner  får et sett med lapper fra Din Merkelapp, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her 🙂 

Lik dem gjerne på facebook å få med deg nyheter og gode tilbud. 

Lik gjerne min facebookside for å få med deg den fantastiske julekalenderen jeg har laget til dere.

Vinneren trekkes kl 21.00 på Søndag 🙂 

Kommentarer
(Lest 91 ganger, 1 Lest i dag)

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.