Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Merkekongen – Merk ALT, alltid!

// Sponsende merker//

Nå er det vinterferie her, og i den forbindelse vil jeg gi dere et tips: 

Sjekk, og merk klærne til ungene.

I skole og barnehage er det utrolig lett at ungene forveksler ting. I klassen til Kristine er de vel 4 stykker som har den samme sekken, og penalet. DA er det kjekt med merking. Og i gangen er det til tider kaos når 40 1. klassinger skal kle av og på seg i gangen. Da er det lett at ei lue finner en vei, og en vott havner et annet sted.

Nå har ikke jeg barnehage barn akkurat nå, men det kan være kjekt allikevel å merke ting som skal være med ut av huset. Karoline har stadig med seg Frøken Kanin når vi skal ut av huset, så hun har fått en merkelapp på magen. Og Kaspian sine leker, for når han sitter i vognen så flyr gjerne lekene vegg i mellom, og om jeg ikke får det med meg så kan vi være heldige å få det igjen.

Merk alt, ALLTID! Uansett barnehage eller ikke.

Jeg har også merket alle drikkeflaskene til ungene, slik at de selv vet hvem som er hvem sin. Så slipper vi en god del smitte. For det er ikke til å stikke under en stol at med mange barn kommer det en del bassilusker inn i heimen. Og i disse omgangssyke og RS virus tider er det noe jeg tar på stort alvor. For i et hus med veldig mange blir det som regel ikke bare EN som blir syk.

Ferier er en flott anledning til å få gått igjennom tøyet til ungene. Kanskje har ikke regntøyet vært på skolen eller i barnehagen siden fø jul. Sitter lappene fortsatt på, eller har de falt av? Er sokker og truser merket? Vanter, votter? Gummistøvlene?

Kanskje har noen lapper falt av eller falmet med tid og stunder? Eller kanskje du har glemt å merke noe av det nye? Nå som vårværet har vist seg litt fra tid til annen, så kan det hende noen har måttet kjøpe noe nytt, og da er det lurt å merke det med en gang.

Her har vi lapper på det meste. Ski, staver, skisko, klær, sekker, lommebøkene til ungene (selv om jeg ikke har så stor tro på at vi får de tilbake, dessverre).

Opp igjennom har jeg testet en del ulike merker, og aldri helt blitt venn med alle sammen. Noen falmer lett og andre faller av bare de ser en oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Utrolig frustrerende. Og ikke minst det at du må velge et design på alle, det er utrolig frustrerende om man liker flere.

Min erfaring med merkekongen sine lapper

Nå har jeg testet Merkekongen sine noen uker. Og de sitter fantastisk bra og holder seg godt i farger. Flasken jeg har tatt bilde av er kjørt på 75 (?) grader (det varmeste på oppvaskmaskinen) minst 20 ganger og er like fin og sitter like godt på. Det er ikke mindre enn utrolig.

Skiene har vært på tur i våt og isete snø, men merkene sitter like godt på.

Du kan få både klistrelapper og strykelapper. Jeg har kun testet klistrelappene da det er det som tar kortest tid å få på. Men et lite tips om du heller liker strykelapper: Bruk rettetangen din, så slipper du å dra frem det store strykejernet for et par lapper 😉

Siden til Merkekongen er utrolig enkel i bruk, og man kan gjøre de så enkle eller så fancy man har lyst til selv. Jentene har fått little princess og love, og guttene har biler og superhelter. Ungene synes det er så stas med fine merker, og skal helst merke alt de har på rommene sine. Det kan jo hende de mister det en eller annen gang.

Og nå kjører de rabatt ut Februar, da får du merkelappene til HALV PRIS!

Benytt rabattkoden “lansering” i kassen på Merkekongen.no og få 50% rabatt på hele din bestilling.

Hvilke merkelapper bruker du?

Kommentarer
(Lest 345 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “Merkekongen – Merk ALT, alltid!

  1. Takk for at du deler så god rabatt med oss 🙂
    Har en gutt i barnehagen, merker ALT 🙂
    Syns det er så kjipt å miste votter, luer og klær etc man bruker mye penger på 🙂
    Har prøvd mange forskjellige og enig med deg, mye dårlig der ute så nå stoler jeg på deg og tester disse 🙂

  2. Vi er merkomaner . Jeg har jo jobbet i barnehage og jaktet på ting de har mistet og ikke merket. Og det er omtrent ti med den samme votten, uten navn ? bruker strykepålapper, klistremerker som sitter på alt og merkets. Hvert til sitt bruk! Akkurat nå trenger vi påfyll av klistrepålapper. D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.