Barn,  Sponsing og Samarbeid

Mikke Mus fyller 90 år, og feirer med ny serie.

//Sponset førpremiere kit//

Mikke Mus

Mikke Mus feirer 90 år neste år, og Disney-klassikeren møter 2017 med en splitter ny TV-serie fylt med biler, racing og god sportsånd, men også med tydelige nikk til den største av alle Disney-stjerners lange historie! «Mikke og racinggjengen» er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer, og har premiere på Disney Junior i 19. april kl 1700. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly, Svarte Petter og Donald.

Foreldre som ser «Mikke og racinggjengen» med barna, og nostalgikere og entusiaster, vil oppdage morsomme detaljer som representerer Mikke Mus og gjengens lange historie. For eksempel refererer nummer 28 på Mikkes bil til debuten hans i 1928 («Steamboat Willie»), mens Minnies bil nummer 89 står for antall år siden hennes debut. Peters bil nummer ni er et nikk til alle dem som i årevis har undret på om Peter er katt eller hund. Ni refererer her til en katts ni liv.

Siden det i dag er SkjærTorsdag og skikkelig gråvær, så fante jeg ut at vi skulle lage en premierefest for ungene, og oss voksne. Vi er også glade i Mikke Mus. Så ballonger ble hengt opp og spisestuen ble gjort om til et sted for fest.

Og siden dette var en premierefest for barna var det pølser og godis også. Og Kristian på 8 år utbrøt at dette var den beste påsken noen sinne. Ungene satt klistret til filmen, og syntes det var mye spennende som skjedde. Så du kan tro de gleder seg stort til 19. April kl 17.00. For da kommer første episode på Disney Junior, og tar over for Mikkes Klubbhus. Dette er også en serie som pappaen likte for han er glad i biler og racing.

Så dette ble en super ettermiddag, og ungene storkoste seg. Og leker fortsatt med figurene i skrivende øyeblikk.

Men visste du at Steamboat Willie, ikke var første gang vi så Mikke Mus? Den første filmen kan du se i videoen under her:

Denne viser enda bedre at det er riktig med Mikke og Racinggjengen som jubileumsutgave, for det var mye fart i den første filmen hans også som kom i Mai 1928.

Skal dere se på Mikke Mus og Racinggjengen?

Kommentarer
(Lest 277 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.